Годинники визначення після вставки ДПФ сигналу

H

HolySaint

Guest
У мене годинник імені CLK після деякої логіки я отримав деякі інші годинники, як clk2, clk3 ...... коли я встановив ДПФ сигналу, мені потрібно додати clk2, clk3 ... ?

Привіт, внесених ДПФ годинник визначення засноване на sepc.if ви хочете використовувати одну годинник як годинник і сканування можна визначити, що годинник "CLK" як ур сканування годинник і інструмент буде виправити "clk2", "clk3" з "CLK" в ДПФ режимі. CLK повинна бути основний вхід. Якщо ви хоче мати 3 різних сканування годинник і може declar CLK, clk2, clk3 як сканування годинник інструмент не буде виправити clk2, clk3 логіки з "CLK". що коли-небудь годинник і визначити, як сканування годинник повинні бути вхід. Спасибі, Рамеш

Я знаю, але коли clk2 є PIN-код, не має нічого спільного з CLK (порт), що я повинен робити?

привіт, як ви знаєте ДПФ інструментів досить розумні, щоб виправити годинник питань. Переконайтеся, що в наступні моменти. 1. Переконайтеся, що всі провали будуть controlable з сканування CLK, ("CLK" у вашому випадку). Оскільки всі перевірки провали у Вашому проекті є "CLK" як сканування годин (всі провали повинні бути керованими з "CLK"), вам не знайти годинники питань, пов'язаних з ще ви побачите питань з включенням сканування. 2. Якщо clk2, clk3 .. генеруються годинник з "CLK", просто обійти породжених годинник з годинником сканування ("CLK" у вашому випадку). 3. Бажано не використовувати кілька годин як сканування годинник замість використання одного годинник як сканування годин, якщо ваш ДПФ вимагає вимоги кілька антивірусних годинник. Сподіваюся, що ви мене є ідея. З повагою, SunilB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back