Глобальний визначає в VHDL

P

pastro

Guest
Привіт усім, я працюю на прошивці VHDL для проекту за участю купу FPGA. Більшість ПЛІС мають аналогічні прошивки, тільки такі речі, як їх ID перехід від ПЛІС до ПЛІС. Я хочу створити файл з VHDL даних конфігурації, де всі константи характерні для ПЛІС в списку, і є свого роду "включають" заяву посиланням констант в кожному модулі VHDL. Що таке правильний спосіб зробити це? Спасибі!

Ви можете розмістити всіх відповідних констант в пакеті, наприклад "DEFS" і імпортувати його в усіх конструкторських організацій посиланням на нього.
Code:
 DEFS пакет постійно MAJOR_VERSION: INTEGER: = 0; ПОСТІЙНОЇ MINOR_VERSION: INTEGER: = 16; - DEFS кінці пакета; У дизайн файли бібліотеки роботи, використання work.defs.all;
реальне ім'я DEFS файлу може змінюватися, ви можете також здійснювати ієрархії загальних визначає і орієнтовані на конкретні визначення.

Зверніть увагу, що для цього буде потрібно re-compile/synth/PAR для кожного чіпа, що ведуть до унікальним бітів на чіп. Якщо пристрої насправді ідентичні, за винятком кількох параметрів, одним з рішень могло б дозволити ці параметри повинні бути завантажені * Після конфігурації і потужності-на-скидання, але до чіпа робить ніякої реальної роботи. * Завантажено: деякі керівник процесор з написати інтерфейс для кожного чіпа. або кожен чіп має логіку тягнути конфігурації з конфігураційного EEPROM. або іншим способом.

Якщо пристрої насправді ідентичні, за винятком кількох параметрів, одним з рішень могло б дозволити ці параметри повинні бути завантажені * Після конфігурації і потужності-на-скидання, але до чіпа робить ніякої реальної роботи.
Runtime Конфігурація альтернативних звичайно, і на мій погляд, він не повинен бути обмежений для завантаження параметрів "перед чіп робить ніякої реальної роботи". Але, крім накладних для регістрів конфігурації, це може бути пов'язано значно вище елемент логіки та маршрутизації ресурсів вимогу. Найголовніша перевага, перш заощаджуючи час компіляції спрощення інвентаризації програмного забезпечення варіант.

Існує також випадок, коли програмне забезпечення розроблене незалежно від прошивки і використовує версію зареєструйтесь, щоб перевірити сумісність або дізнатися, які функції доступні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back