Гербер фото [HLP]

Ͳ

ͳ

Guest
Привіт Усім;?

Що таке Гербер файл?Як я можу отримати від protel99 PCB файл?

Gerber файлів SA файл даних,
що використовуються для контролю за phtoplotter.Generally ми використовуємо RS-274x форматі ouput даних.

Ви можете отримати багато інформації про Google Search.

abhi

Привіт,

А Гербер Файл представляє собою стандарт формату файлів,
що використовуються в друкованих плат (КСП) з виготовлення будинків, яка містить інформацію, необхідну для контрольованих
комп'ютером машини розробити точні моделі для плат.Такі моделі, як правило, використовуються для зборки та електричне
з'єднання електроніки збірок.У моделях, як правило, містять функції, такі як земля структур, сигнал сліди, буріння отворів, фрезерування і різання інформації.

У Гербер стандартний файл називається після Гербер Scientific Instruments Компанія є піонером у виробництві photoplotter і колишній поділ Гербер науки,
Inc Ці файли отримуються шляхом ПКС дизайнери за допомогою спеціалізованих електронних автоматизації проектування (EDA) програмного забезпечення, як, наприклад, OrCAD макету , @ ltium Designer, наставник експедиції каденції Алегро, CadSoft орел, TARGET 3001! Zuken Cadstar або Zuken CR5000.

Оскільки ПХД може мати кілька шарів, літні Гербер формату ОВНС RS-274D завжди себе ряд командних файлів (по одному для кожного шару ПХБ) і один інструмент "опис файлу.Команда файли (який складається з коротких команд, та X, Y координат) називалися "Гербер файли" та інструмент файли під назвою "апертурою файлів".А стандартом для останнього так і не була створена так кожен EDA програмного забезпечення має свій власний формат, що створює проблеми для виробників.Часто отвір інформація повинна бути знову вводиться вручну.

Пізні Гербер форматі RS-274X, також відомої як X-Гербер або продовжений Гербер, включає діафрагму інформацію у файл заголовків.З вбудованими пройоми, це робить кожен X-Гербер повного фото про те, як ПХД, кожен шар повинен виглядати.Однак є ще проблеми,
пов'язані з тлумаченням цих файлів, наприклад, на полігони, або питання про те, який файл буде використовуватися для якої шар.Гербер розширень файлів часто. GBR,. GBX,. PHD,. SPL або. ART.Іноді розширень, таких, як. НАВЕРХ і. СЕП використовується замість.Крім того, відвідайте цей сайт http://www.artwork.com/gerber/appl2.htm
http://www.pm-services.co.uk/rs274xc.pdf

Google відповідної рядки ви отримаєте т и т статті ....

Привет

Рамеш

Ніхто не написав:

Привіт Усім;

?
Що таке Гербер файл?

Як я можу отримати від protel99 PCB файл?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back