Генерація сигналів FM

A

aevis

Guest
хлопці, я побудував автономні Колпітс генератор для створення несучої Тепер я хочу, щоб схема частотного модулятора за допомогою транзисторів, але не знаю, для модуляції сигналу з несучою плз дайте мені схему модулювати носій з аудіо-сигналу за допомогою транзисторів

Шановні aevis Привіт Ви можете підключити схему? це шлях зворотного від колектора до емітера? Якщо так, то це досить просто. Ви можете використовувати ефект від мельника на внутрішніх конденсаторів транзисторів для створення FM-сигналу, просто. З найкращими побажаннями Голдсміт

Шановний aevis Привіт Ви можете підключити схему? це шлях зворотного від колектора до емітера? Якщо так, то це досить просто. Ви можете використовувати ефект від мельника на внутрішніх конденсаторів транзисторів для створення FM-сигналу, просто. З найкращими побажаннями Голдсміт

Хамм! Ви можете дати сигнал на, базовий або емітера. Таким чином, внутрішні конденсатори ваш транзистор буде змінюватися, а не варіацій аудіо-сигналу просто. Удачи Голдсміт

Найпростіший спосіб отримати чистий FM модулятор є використання варикапів діод поміщають в генератор резонансного контуру, а варикап бути модулюється модуляцією сигналу. Ви можете безпосередньо модулювати BE з'єднання транзисторів, але в цій ситуації модулятора в основному фазового модулятора (PM). У якийсь момент цього не буде робити великої різниці для простих схем, як це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back