Гвинтові конструкція антени з HFSS

P

ping-pong

Guest
HI [вирівнювання = виправдати: bc8cce13fa] Може хто-небудь сказати мені таке спіральна антена підходить для дизайну в діапазоні частот 8-9 ГГц. Я використовую 4nec2 для проектування антени, але як я можу дизайну спіральної антени на це програмне забезпечення, Є немає керівництва або навчальні програми, пов'язані з цим програмним забезпеченням. Can U також скажіть, будь ласка посилання, де я можу отримати цей підручник чи посібник. [/ Вирівняти: bc8cce13fa]

Спробуйте використовувати будь ручної включених до інших угруповань і вчитися на 4nec2 прикладів. Гвинтові структура може влаштував керівництво; у, але це дуже важко. Краще всього використовувати складні структури bulider (він знаходиться в 4nec2/exe папці з ім'ям з Build.exe). Патч, Літак, паралелепіпед, циліндр і Парабола можуть бути змодельовані з цією програмою. На 8-9Ghz спіральна антена дуже маленька і дуже важко точну реалізації. Не забувайте, імпеданс трансформатора для узгодження до 50 Ом.

спробуйте це програмне забезпечення WIPL_D

Я раджу вам спробувати вирішити її в КНТ, HFSS, FDTD!

Привіт в пінг-понг, я річ, яку ваші problem.I додається файл який легко розраховується Винтовая antennas.If ви не будете більш точного розрахунку необхідно використовувати HFSS і КНТ і т.д.

привіт, я не думаю, що антена гвинтовий хороший вибір для 9 Гб. Це залежить від програми, але ви можете поглянути на .... наприклад, "кава може" антени, яка також проста в збірці. Ви можете імітувати її з 4NEC2. АБО, ви могли б подумати на роги. Це залежить тільки від вас. З повагою

Я бачив цю статтю в мікрохвильовій журналу. Вони спіральної антени з допомогою LTCC на 900 і 1800 МГц. Я не знаю, що, використовуючи ту ж техніку, це може бути зроблено протягом 8 ГГц чи ні

Спіральних антен дуже широкому діапазоні. Єдина проблема полягає в тому, що їх променя змінюється в діапазоні частот і можуть розділити на основні частки і навіть піти перпендикулярно осі спіралі на деяких частотах.

Якщо ви хочете дизайн спіральної антени можна за допомогою MATLAB 7, І я надаю вапняно, що було корисно для мене, але для досягнення кращих результатів необхідно MATLAB! Девід

Привіт, хлопці, може хто-небудь надішліть мені інформацію по дизайну гвинтові масиву? Спасибі

що diffrenice між антена і спіральна антена?

привіт, я шукаю постачальника, який поставлятиме спіральної антени з

хто допоможе з 433MHz дизайн спіральної антени? Спасибо большое!

[Цитата = difilter], що diffrenice між антеною і спіральну антену? [/ Цитата] геометрій різні. Helix антена має широкосмуговий характеристики, в іншому випадку антена hasn't. З повагою,

хто допоможе з 433MHz спіральна антена (NMHA) дизайн? Спасибо большое!

[Цитата = clioo] хто допоможе з 433MHz спіральна антена (NMHA) дизайн? Спасибо большое! [/ Цитата] Pls см. Антена підручника, таких як Krauss або Balanis. Спіральних антен дизайну описані там .... :)

[Цитата = man_arief] [цитата = clioo] хто допоможе з 433MHz спіральна антена (NMHA) дизайн? Спасибо большое! [/ Цитата] Pls см. Антена підручника, таких як Krauss або Balanis. Спіральних антен дизайну описані там .... :) [/ Цитата] Краус або КНТ!

Ви можете виготовити helicies, які працюють в Ку-діапазон відносно легко. 9 ГГц повинні представити не проблема, але якщо ви ще не працювали там раніше отримати деяку допомогу з роз'ємом і вибір лінії передачі. Антени, Johm Краус має великий розділ з цього виду А. Ф. антени (і багато інших, а). Я бачив його рекомендаціями, викладеними вище.

Використовуйте книгу Крауса, і КНТ Мікрохвильова студії. Не знаючи нічого про helicals, у мене був один спроектований, побудований в ДКБ, і моделюються в один день. КНТ дивно простий у використанні. Ive намагався WIPL-D, HFSS і COMSOL. КНТ FTW. Крім того, відстань між пластиною відбивача і початок першої черги спіраль повинна бути (0,12 * довжини хвилі). Ця формула мені потрібен час, щоб знайти, і дав мені найкращі результати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back