Галузеві стандарти для РФ і LO витоку в змішувачах

E

evoplus

Guest
Привіт, я хотів би порадитися з вами, хлопці, які галузі стандартний варіант для РФ і LO leakge для змішувача? Я пам'ятаю, що витік РФ вважав за краще бути ARD 20-30дБ втрати обряд? whatabt LO частина? Якщо у мене є LO значення витоку що менше, ніж -20 дБ, те, що задовільний. Якщо значення leakge РФ складає менше -20 дБ, від моїх знань, крім смугового фільтра, що може бути додаткові фактори, які могли б додати до цього? Спасибі

Це залежить від бажаного рівня сигналу через мікшер і хотів перевізника перешкод (C / I) співвідношення. Витоку РФ відстежує рівень вхідного РФ. Від 35 до 40 дБ досяжно. Витоком LO знаходиться на фіксований рівень, так це залежить від бажаного рівня вихідного сигналу. З LO 0 дБ, і от відмова від 40 дБ, ВЧ сигнал повинен бути 0 дБм для підтримки 40 дБ. Якщо сигнал RF нижче, то LO витоку повинні бути поліпшені. При самостійному схем calibation, краще змішувачем продуктивністю можливо.

можливо, ви маєте на увазі "ізоляції", а не "витоку". Витік іншого явища. Ізоляція: для вниз перетворення змішувача приймача LO ізоляції в R, і я порту може бути важливіше, ніж ізоляція РФ в порт L і я. Л до Я Iso важливо, тому що сильний вплив рівня сигналу в УПЧ і може наситити його, а також, якщо ЯКЩО Ampli роботи на частотах далеко. Щоб запобігти цьому, фільтр між IF порт і УПЧ пропонується. Зліва направо Iso важливо, тому що (близько чи далеко) фазовий шум LO корита перевал і вступили в R порт, то воно буде перетворено, це додати зайвий шум на приймачі. Стандартний типові значення залежить від пропускної здатності змішувача: Шукайте дані листи Miteq або Marky Змішувачі. Щоб дати загальне уявлення про те, вузькосмугові змішувачі можуть мати LtoI і LtoR Iso 25 дБ і більше, в той час як широкосмуговий мікшер LtoI і LtoR Iso 15 дБ. Витік: витік LO випромінювання. Часто, не зазначені у специфікації, це не є незначними. Змішувачі з герметичний корпус і без змінний роз'єми мають низьку витік.

Привіт пан Серджіо. [Цитата = Серджіо Маріотт], можливо, ви маєте на увазі "ізоляції", а не "витоку". Витік іншого явища .. [/ цитата] Вибачте, але я збентежений ур пояснення, так що ви говорите, що ioslation і витік насправді означає той же сенс? Так що це означає, що якщо я шукаю РФ leakge, я повинен робити зліва направо ISO? коли я шукаю LO витоку, це означає, що я shold робити L, щоб я з? Так що, якщо я підключення РФ до порту 1 ВНА і порт 2 до І.Ф., так що я буду робити в R я з замість цього? [Цитата = Серджіо Маріотт] Для перетворення вниз змішувача приймача LO ізоляції в R, і я порту може бути важливіше, ніж РФ ізоляцію в L, і я порту .. [/ цитата] Ви згадали, що знижує перетворення тільки, як про частину до перетворення ?

Привіт, З моїм обмеженим знанням, коли ми говоримо РФ або IF leakge, це фактично означає, що кількість РФ і LO владу бути "просочилися" в IF порт. Чи означає це, що моє твердження не так?

Дорогий EvoPlus, звичайно, ви можете зателефонувати хрест зв'язок між Змішувач порт, як ви віддаю перевагу. Мені було цікаво розповісти, що є інший явищ, які відбуваються «на повітря». Він випромінював сигнал з мікшера. У будь-якому випадку, якщо ви використовуєте ВНА, зверніть увагу на рівні. LO порту варто укладати приводом з відповідного рівня, що може бути складно домогтися від ВНА. Зазвичай ізоляція не повинні бути відомі нітрохи низька невизначеність, тому генератор сигналу і SA може виявитися більш корисним, ніж ВНА.

Схоже, що термінологія, був неправий. Якщо ми говоримо про змішувачі зазвичай є термін ізоляції використовується. Як краще ізоляція між всіма портами, як краще змішувач. Номери близько 25-30 дБ хороші і близько 40 відмінні. Термін витоку зазвичай використовується для LO витоку на вході приймача. Це номери в чому залежить від приймача топології і, ймовірно, найбільш важливо для приймачів прямого перетворення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back