В автомобілі інтеграції навігаційної системи

B

banditaras

Guest
Привіт всім. Я працюю в компанії, яка allready в системі автомобільної навігації будувати. Проблеми, є те, що він розроблений на основі спільної платформи Intel, як, за допомогою третьої сторони GPRS та GPS модулів. Проект повинен бути апаратно - перероблений з нуля, і моя пропозиція є для перемикання в повноекранний користувача. Читання тут, і взагалі на чистий, я не міг знайти жодної мікросхемі, GPRS або GPS-рішень, але тільки деякі модулі. TI і деякі інші mafuctarures є GSM смуги processores, з усіма тими ласощі (РК-дисплей, клавіатура, камера інтерфейсів і т.д.), але вони не продають одну кількостях і спираючись на такі чіп propably наукової фантастики для середніх компаній. Тим не менше, використовуючи Plug'n'Play GPRS або GPS-модуль, крім витрат, призводить до брудних структури з декількома кабелями, коробки, силові кабелі і т.д. Я думаю, що найбільш прийнятним рішенням було б GPRS та GPS модулі дошки (я маю на увазі не упакований, лише деякі заголовки для введення / виводу і влади), але я не зміг знайти який-небудь там. Чи знаєте ви що-небудь подібне? Завдяки Джорджу

Хоча мій японських бідні, я не річ Falcom, не має нічого спільного з ним. Чи є це компанії розробки ігор, чи що? Спасибі, в будь-якому випадку. Джордж

[Цитата = fireplus] перейдіть до http://www.falcom.com Ви знайдете, що Ви хочете: D Пожежа в Wire: SM2: [/ цитата] Насправді це WWW. falcom.de . Ви також можете спробувати www.roundsolutions.com , Telit модулів. Маленький, дешевий і надійний, я використовую його в подібний проект. / Pisoiu

Для OEM-плат GPS, спробуйте NAVMAN www.navman.com . Я використовую їх Юпітер-11 і Юпітер-12 дошках. Дуже хороша продуктивність і стабільність.

Для модуля GPRS, Є багато: SonyEricsson в GM47, Gm48, GR47 CMS91 компанії Siemens MC35 Cellon для GPS-модуля, ви можете знайти: TIM U-Blox в

Wavecom Q2501 GSM / GPRS / GPS www.wavecom.com/Products_V2/product.php?prs_id=49&prg_id=19 [я] Перший повністю інтегрований Двохдіапазонний GSM / GPRS та GPS-модулем GSM 900/1800 МГц / GPRS Class 10 Прямий доступ до GPS або GPS управляється GSM / GPRS Малий підключення IP розміром більше Open AT (TCP / IP, POP3, SMTP) MQ телеметрії (Websphere) [/I]

Привіт всім, Я новачок у цьому форумі і дуже зацікавлені в цьому розділі по GPS, як моя щоденна робота розвивається навколо системної інтеграції з модулями GPS. Для модуля, я в даний час тестування модуля GPS цією компанією в Китаї, і вони використовують Samsung + UNav технології. Управління, щоб дістати інженерного зразка (дуже маленький за розміром) під час мого відрядження Китаї минулого місяця і попередні випробування були дуже хороші і відстеження чутливість може пройти весь шлях до-153dbm (-183dbW). Ми тестували цей модуль GPS відкритий і закритий (з симулятора GPS в нашому офісі) та попередні результати були хорошими. Ви можете спробувати www.axisem.com . Не думаю, що вони офіційно запустив його ще, але ніякої шкоди просять! ура товариші!

Я думаю, banditaras (Джордж), не питаючи ні модуля GPS або GSM / GPRS, але він просить на більш низькому рівні, як і компоненти. Наскільки я знаю, розвивати GSM / GPRS модулем, досить складно або на інженерних і комерційних, занадто багато гігантських гравців. Компонент constuct GPRS ще на багато хто вважає, і вони продаються за дуже і дуже великий обсяг замовлень. Але для GPS є певний набір мікросхем profider сказати нормально продавати за нижчими кількістю, тобто 20K. Тому що, якщо ви купуєте в меншій кількості, вам буде не конкурентноздатною. Чіпсет постачальника: - SiRF (коли спочатку провести, вони навіть продавати по 10 шт), для запуску тестування, але тепер ви повинні говорити на 10К до 20К. - Antaris IC (суглоб між Atmel і ublox) - UNav на http://www.unav-micro.com/; Fastrax використовуючи їх IC І я думаю, Motorola продати на середню кількість теж. GPS фішок відлік від 1 до 3 фішок, з невеликою кількістю інших компонентів, може бути до 20 шт. Таким чином, ви можете спробувати з GPS, а потім PLS дайте мені знати результат ..... Хороші зв'язку удачі

Привіт Banditaras, Analog Devices мають чіпсет спеціально для ваших вимог. Ви можете перевірити їх. BRM

є рішення для автомобільної навігації з супутниковими телефонами (технічні статті з ланцюга і код?) начебто як: http://www.satphone.co.uk/

[Цитата = Асіта] Для OEM-плат GPS, спробуйте NAVMAN www.navman.com . Я використовую їх Юпітер-11 і Юпітер-12 дошках. Дуже хороша продуктивність і стабільність. [/ Цитата] ласка, дайте мені контактний діаграма цього модуля. в таблиці тільки позначається перший контакт, але не 11 або 10. не могли б ви повідомити мені контактний завдяки діаграмі заздалегідь

Пальці чергуються. Якщо ви знаєте, контактний 1, то вчинимо так: 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 Спробуйте отримати Розробники / дизайнер керівництво для Юпітера 12, вона може бути доступна в мережі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back