B
banditaras
Guest
Привіт всім. Я працюю в компанії, яка allready в системі автомобільної навігації будувати. Проблеми, є те, що він розроблений на основі спільної платформи Intel, як, за допомогою третьої сторони GPRS та GPS модулів. Проект повинен бути апаратно - перероблений з нуля, і моя пропозиція є для перемикання в повноекранний користувача. Читання тут, і взагалі на чистий, я не міг знайти жодної мікросхемі, GPRS або GPS-рішень, але тільки деякі модулі. TI і деякі інші mafuctarures є GSM смуги processores, з усіма тими ласощі (РК-дисплей, клавіатура, камера інтерфейсів і т.д.), але вони не продають одну кількостях і спираючись на такі чіп propably наукової фантастики для середніх компаній. Тим не менше, використовуючи Plug'n'Play GPRS або GPS-модуль, крім витрат, призводить до брудних структури з декількома кабелями, коробки, силові кабелі і т.д. Я думаю, що найбільш прийнятним рішенням було б GPRS та GPS модулі дошки (я маю на увазі не упакований, лише деякі заголовки для введення / виводу і влади), але я не зміг знайти який-небудь там. Чи знаєте ви що-небудь подібне? Завдяки Джорджу