Віртуоз компонування та етикетки

M

microchaos

Guest
Мова йде про Віртуоз компонування та етикетки, тобто як зробити ярлик / тексту в макет із зазначенням дати і часу?Але цей знак повинен бути самодостатнім оновлений тобто якщо я щось змінити в макеті, цей знак повинен відображати дату і час останньої зміни.
Будь-які ідеї вітаються!
Спасибо заранее!

З повагою,
microchaos

Створіть порожній символ.Потім помістіть там етикетці (наприклад етикетка вибору):
"ilInst ~> cellView ~> instancesLastChanged"
Збережіть цей символ.
Потім помістіть цей символ у формат.Використання коефіцієнта збільшення більш ніж 100.В іншому випадку це буде дуже малий, і ви не можете побачити це.

Я перевірив це рішення кілька днів тому.Вона працює дуже добре, поки ви запускаєте ДРК або LVS.У shematic погляд, це все нормально, але якщо символ з призначеної для користувача інформації поміщається в макет, ДРК і LVS завершується з помилкою VDB.

microchaos пише:

Я перевірив це рішення кілька днів тому.
Вона працює дуже добре, поки ви запускаєте ДРК або LVS.
У shematic погляд, це все нормально, але якщо символ з призначеної для користувача інформації поміщається в макет, ДРК і LVS завершується з помилкою VDB.

Лист прес-> Змінити розмір.Вибрати розмір кадру (А, Б. .. F).Дата в правому нижньому кутку схеми.Само собою оновлюється.

Сергій запитував про макет етикетки не схематично.

За допомогою текстового шару можна помістити ярлики, де б Ви не хочете в макеті.Цей текст етикетки для користувачів / мета дизайнера розуміння, але це не пов'язано з Fab.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back