Вікна автомобіля ліфт двигун постійного струму

K

kluivert

Guest
Я роблю GSM сигналізації автомобіля, одна з особливостей є контроль влади вікно автомобіля від мікроконтролера, як це можна зробити? мікроконтроллер повинен контролювати перемикач панелі Windows або постійного струму себе? і як це можна зробити за допомогою мікроконтроллер ATmega 8515 спасибі заздалегідь

Сучасні автомобілі мають електронні блоки двері, можливе використання послідовних шин для спілкування.

Ні, це не сучасний автомобіль:) так що це трохи заплутаним

Добре, якщо панель перемикача безпосередньо управління двигуном, то вам необхідно харчування периферійних пристроїв з мікропроцесора. Ви повинні перевірити зокрема вимог ланцюг двигуна, як правило, будь-H-міст необхідно для двонаправленого операції

Візьміть також важливо, як для зупинки двигуна, може бути є деякі датчика щодо струм двигуна поглинання або іншим способом. Cheers Powermos FF ака

використовувати реле для керування двигунами постійного струму простого реле куба буде достатньо, я пропоную не йти на H-міст в якості поточного вимагає від цих двигунів є високою, так вам буде потрібно радіатори тим самим збільшуючи вартість і розмір пристрою. Використовуйте дуже мале значення резистора в серії з двигуном постійного струму, моніторинг напруги на цьому резисторі тому, коли вікно повністю закрито або відкрито поточного потрібно мотор буде дуже високою тим самим збільшуючи напругу на цей резистор. Так що навіть якщо вікно застряг десь між двигуном буде автоматично відключатися. перевірити посилання для реле взаємодії схеми http://www.dnatechindia.com/index.php/Tutorials/8051-Tutorial/Relay-Interfacing.html

... Чи можете ви, сер, вказати, яким чином створення цього? Я зацікавлений Веррі про таку схему, тому що я хочу зробити, це мій власний автомобіль (Logan -! Mahindra, я думаю?!). Ну, я хочу побудувати відьма деякі "інтерфейс", з-за одного імпульсу (положітельний!) Підняти мої вікна автомобіля ... з піковий детектор, тому не пошкодити двигуни вікон. Може допомогти? Я щось побудувати з транзисторним ... але з мікроконтролера це багато цікавої і точною, нє? Спасибо заранее за будь-яку Повтор! Все найкраще! Я надаю схема модуля, який я використовую зараз ... Один позитивний імпульс, реле працює близько 25 сек, максимальний струм від двигуна постійного струму буде скинути модуль ... Як робить це з дешевих мікроконтролерів?

Вам буде потрібно два реле для кожного двигуна, тому у всіх 8 реле, ви можете використовувати 89c2051 Atmel, мікроконтроллер, як для F / B ЦКТ можна використовувати транзистор / ОУ заснований ЦКТ для контролю струму, код буде просто ви перетворите по одному автотранспортному в той час, і перевірити піковий струм один раз, що досягається вимкнути реле і включення другого двигуна і так далі

Спасибі за відповідь! Ні, я хочу одна схема тільки для двох реле, по одному для кожного вітрового скла! Коли я закриваю машину за допомогою дистанційного управління, ЦЕКБС дати мені один короткий позитивний імпульс протягом 2 секунд, це я хочу використовувати піднімати передні двері, так як не залишилися відкритими після ночі ... Я думаю, що схема в цьому випадку дуже проста, але я нулю на цю тему (UC). Я Ви можете мені допомогти, я буду Веррі вдячні!

тільки схема звичка допоможе вам також буде потрібно код для мікроконтролерів

[Цитата = Fratello] Спасибі за нічого ...[/quote] Веди себе добре

Якщо хтось прийшов до мене і попросити одну ін'єкцію, я зробив це .... тому що я знаю це зробити ... і я не відправити його в медичну школу ... Це Ideea ... Все найкраще до кожного, скрізь ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back