Від 1 до 5 дільник потужності, що працюють в 3 ГГц

Y

yykk

Guest
Привіт всім, я wnat розробити 4:59 дільник потужності, що працюють в 3 ГГц, він повинен мати гарну ізоляцію на кожному порту. (Mircostrip структури більше до душі), завдяки yykk

Ви можете використовувати деякі з simetrical структури схожі на "щурячих перегонів". Але ustrip є Tecnology з меншою ізоляції. Yo можете подивитися в будь uwave книги.

Виділення? Realy ізоляції залежить від точності схеми і технології. Ізоляцією в підвищенні технології: - ustrip - полосковой - коаксіальний кабель (керівництво) Але це майже всі ланцюги, муфти, ....

Ви можете вибрати з різних типів дільників потужності / муфти. Деякі з них вузької смуги, деякі з них мають кращу ізоляцію. У насправді являє собою компроміс між великою кількістю параметрів. Це залежить від вашого застосування ви можете знайти кілька хороших статей на сайті Ansoft: hxxp :/ / www.ansoft.com / об / учені / training_materials.cfm (х = т) я зробив кілька типів Уілкінсон дільники потужності (1/2) на 2,2 - 2,7 ГГц, я отримав вносяться втрати 3.5-3.6 дБ і isolation27dB@2.2GHz, 43dB@2.4GHz і 21dB@2.7GHz. Для моя заява була досить. Cheers, Al

Спасибі вам усім, щоб дати мені цінну пораду ... Хто-небудь є приклад для 5 портів, тому що навіть порти легко проектувати, але непарне число портів ...........

Вілкінсон дільники потужності типу може бути узагальнений для дільників п способом влади, але балансування резисторів повинно кросовер, а в микрополосковой виготовлення важко. Може бути, у LTCC технології простіше. У які технології ваша дільника будуть виготовлені? З повагою, Al

У вас є кілька варіантів. Одна з них мають деревоподібну структуру Wilkinsons. Перший розділений на 20% -80%. Потім взяти 80% і галузь розділилася на дві і прийняти кожного з них і розділити їх на дві частини. Іншим способом є створення тандему послідовність спрямованих відгалужувачі відведення магістралі. Це більш важко отримати права через коефіцієнт зчеплення змінюється шляхом травлення помилок на мідь видалення.

Hello, "ajar2dtn" представила посиланню. Я намагався, але я не міг увійти в засланні. Ніхто

MINT проект перейшов Спробуйте Або шукати MINTWeb на Google

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back