Від прототипу до виробництва одиниці

K

KPE

Guest
Мені потрібні деякі рекомендації, як перейти від прототипу до виробництва. Я зробив прототип на СЕЗ Cobra, і тепер шукає в результаті чого витрати вниз для невеликих масштабах виробництва (100 + одиниць). Основними компонентами є: 3 акселерометра, GPS-модуль, сенсорний TFT-дисплей і EMX плата від ДХІ (ARM9) прототипу видатків становить близько 500 доларів США (включаючи корпус), і тепер я дивуюся, як я можу скоротити це, можливо, 250 доларів США. Прототип також потребує меншої дизайн, що робить необхідність для користувача друкованої плати, призначені для користувача корпус, деякі компоненти і хтось, що може зібрати все. Де ви купуєте компоненти за низькими цінами для невеликих масштабах виробництва? Акселерометрів можна придбати у Виробник на 3 USD @ 5000 одиниць. Це не малих масштабах, але величезні скорочення витрат, а прототипи $ 20 вул. одиниці. Одна річ, яка здається мені, що ви можете по ARM9 засновані GPS з Китаю настільки ж низько як 60-80 доларів США, що є багато більше оперативної пам'яті і швидкістю, ніж плата EMX. Було б божевіллям смугу, пристрій і інтерфейс моєї акселерометри, і переписати програмне забезпечення GPS з моєї NETMF програми?

Я вважаю, ви можете спробувати купити компоненти з декількох великих продавця, а не виробник. Продавці, як майбутнє або Farnell часто дають хороші знижки в кількостях нижче 1k. Якщо ви скажете, що вам потрібно близько 300 акселерометрів для запланованих 100 одиниць productiom, чому ви хочете купити 5k одиниць? Я думаю, що це буде важко, щоб значно скоротити виробництво costr в тому, що замість невеликих кількостях.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back