Відправка даних STATIC IP через GPRS модем використанні SIM300

B

bobliin

Guest
Привіт Я використовую SIM300 GSM / GPRS модем і підключитися до віддаленого серверу. Тепер мені потрібно передавати дані STATIC IP. Може хто допоможе мені з цим?:: Це процедура я перейшли, і стан мого модему зараз.
35_1230527861.jpg
Завдяки Bhargav: плакати:

Випрямлена питання. Будь ласка, знайдіть послідовність відправлення AT команди для підключення до сервера Google і отримувати преференції сторінку. [URL = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/URL] Сподіваюся, що це буду допомагати всім Bhargav

HELO там .. я сподіваюся, що ви оновлюються з цього форуму ... Я працюю над аналогічним проектом ... я Нч для передачі даних через GPRS SIM300 через статичного IP я можу з'єднати їх BT проблема в тому, що дані я відправити у + cipsend> helllooo ctrlz посилати, але дані не отримали на сервер ... будь ласка, допоможіть мені ... не могли б ви вислати мені ваш проект код, пов'язаний з цієї частини ... ласка ... я чекаю відповіді .... велике спасибі заздалегідь

зробив зі знайти рішення для передачі даних по GPRS на статичний IP? Я повинен зробити те ж саме. тобто: по-перше, щоб підключитися до GPRS використанням GSM / GPRS модем (який я зробив), а потім відправити деякі дані статичного IP через GPRS. може хто наставить мене будь ласка ........

ВАТ commnds Are U використанням ...? це wud б легко HLP 2 U дп ...

привіт всім, Я використовую Sony Ericsson GM28 модем і в мене така ж problem.I вдалося підключитися до віддаленого серверу Тепер мені потрібно передавати дані STATIC IP. У мене модем іншим, тому команди не те ж саме, SIM300. Спасибі

Привіт усім, я використовую SIM300 для моєї заяви. Я можу підключитися до віддаленого серверу, не в змозі виконати FTP-команд. Я можу завантажити / завантажити файл з FileZilla, але не з послідовного порту. Хіба це проблема з Vodafone SIM або з сервером, настройку. Завдяки ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back