Відповідність макета методи

F

fixrouter4400

Guest
Привіт там я просто хочу знати більше методи зіставлення макета. Чи припустимо просто додати фіктивний боку шару полікремнію о-пліч на відповідність транзисторів і підключити його до влади або землю? Замість додавання додаткових фіктивних боку транзисторів о-пліч?

Я так не думаю, відповідні правила насправді вимагає навколишнього середовища, щоб бути однаковим для відповідності paires, в обробці, щільності дифузії або металу / полі щільності навколо відповідну пару насправді впливає узгоджувального пристрою самі, без манекена дифузії, важко гарантувати джерело / сток дифузії відповідні пари легованих ідентичні. так що якщо ви можете залишити ~ 2u білого простору (90-нм процес), манекен транзисторів (а не фіктивний полі тільки) не потрібно.

Дякую Вам за відповідь може у Надішліть мені зразок макета. TNX

це ранку наприклад узгодження макету з ланцюга, в ланцюзі MNT1 повинні бути узгоджені з MNT0, також MNINP повинні бути узгоджені з MNINM, так що ви можете бачити з макета як Порівняння проводиться 1 . для MNT0/MNT1 відповідності, ми залишаємо достатньо місця між ними, так манекена не потрібно 2. для MNINP і MNINM відповідний манекена встановлена на правого і лівого боку пристрою смугою, як ви можете бачити.

Ви можете помістити манекен боку транзисторів о-пліч з використанням тих же W, але меншої Л. наприклад, якщо у вас є транзистор з W = 8 і L = 4 Ви можете помістити манекен транзисторів з W = 8 і L = 1, якщо W залишається. Ця техніка може допомогти вам заощадити місце, а також: D

Спасибі, хлопці за допомогу ... дійсно оцінили ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back