Відповідний метод для реалізації CapSense?

S

Suresh R

Guest
Привіт всім, Я використовую конденсатора зондування техніка для зондування користувачем клавіші. NE556 було пов'язано в нестабільному режимі і CapSense виступати як конденсатора в цьому. Отже, зміна вихідної частоти контролюється контролером для виявлення користувача натискання клавіші. Але за допомогою цього методу, я не міг отримати послідовним результат! тобто для кожного ключового частоти під час натискання клавіші змінюється. Крім того, якщо я місце товщиною 2 мм листового скла за CapSense, я не міг отримати краще зміни частоти .. Тому було б чудово, якби я міг отримати деяке уявлення про те, як це може бути досягнуто. Я також зацікавлений в метод, де я міг би зробити рівні порту логіки висока / низька для до і під час дотику. Я ще, щоб отримати методом для досягнення цієї мети. Чи можу я отримати підказку про те, як це необхідно підходити? Суреш.

Чому б вам не використовувати Cypress CapSense мікроконтролера. його дуже простий у реалізації CapSense комутатори з ними

Якщо ви не прагнуть зробити це самостійно, перевірити QProx сенсорного перемикача IC продукти: http://www.qprox.com/ Кен

[Цитата = krishna73v] Чому б вам не використовувати Cypress CapSense мікроконтролера. його дуже простий у реалізації CapSense комутатори з ними [/quote] З міркувань економії коштів. Ось чому я дивлюся на низькій вартості методу. Суреш. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 6 хвилин: [/COLOR] [/size] [цитата = KMoffett] Якщо ви не прагнуть зробити це самостійно, перевірити QProx сенсорного перемикача IC продукти: http://www.qprox.com/ Кен [/quote] Зараз я намагаюся з LM567. Я міг би спробувати будь-які інші пропозиції, я сюди потрапив, так що я можу проаналізувати ефективність кожного з них. Суреш.

Всім привіт! Я використовую CapSense з PIC24f16KA102. коли я два інтерфейсу CapSense з цифровим обробки MCP4152 горщик, вона працює добре, коли я інтерфейсом або пише програми для більш двох CapSense, оздоблення опір банку не змінюється відповідно. Я маю 5 CapSense в моїй схемі вони працюють я зазнав з РК-інтерфейс дякую вам

Я зробив це. було чіпів проблема виправлення. тепер у мене є проблема, що якщо я поставлю 1 мм акрил CapSense він не працює .. Будь-яка пропозиція буде корисно дякую вам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back