Відображення антеною решітки на HFSS

R

Raidar

Guest
Відображення антеною решітки на HFSS середовищі якісь ідеї для простий дизайн Велике спасибі за ваше люб'язне допомогти З повагою --------- щодо антенних решіток і відбивач комбінації на HFSS Завдяки мені це потрібно терміново

це не можливо з HFSS, але ви можете імітувати 24см * 24см relectarray в групі X в КНТ з поданням ріг. (з використанням площині симетрії)

[Цитата = h_hassani] це не можливо з HFSS, але ви можете імітувати 24см * 24см relectarray в групі X в КНТ з рогом корму. (З використанням площині симетрії) [/ цитата] Я голосую щ зробити 31 * 31 reflectarray використанні КНТ з симетричними Н Е стіни і стіни HFSS є ідеал кільця отримують тільки фаза цифра стосується

я голос щ зробити 31 * 31 reflectarray використанні КНТ з симетричними Н Е стіни і стіни HFSS є ідеал кільця отримують тільки стосується фази фігури
Привіт! Яка мета використання площині симетрії і симетричні H стіну, E стіну? Спасибі

Не забувайте, що ті, хто вважає застосування неможливо з HFSS (або будь-який інший інструмент), швидше за все, дуже неправильно. У цьому випадку HFSS виділяється з ФСБ аналіз для елементарної комірки та аналіз методом кінцевих масивів в домені, який є природним для обох програм, в частотній області. Також майте на увазі, що забезпечення сітки конвергентних дуже важливо, і HFSS робить це досить добре в автоматичному режимі. КНТ може або не може, я не знаю (і визнати, що), однак HFSS дуже здібний в цьому додатку і досить ефективні в HFSS12.1

Знайте, що ті, хто вважає застосування неможливо з HFSS (або будь-який інший інструмент), швидше за все, дуже неправильно. У цьому випадку HFSS виділяється з ФСБ аналіз для елементарної комірки та аналіз методом кінцевих масивів в домені, який є природним для обох програм, в частотній області. Також майте на увазі, що забезпечення сітки конвергентних дуже важливо, і HFSS робить це досить добре в автоматичному режимі. КНТ може або не може, я не знаю (і визнати, що), однак HFSS дуже здібний в цьому додатку і досить ефективні в HFSS12.1
Привіт Я проектування reflectarray антени на основі ФСС. Я намагався імітувати reflectarray використанням HFSS-IE (я використовую Рогу, як джерело збудження в HFSS, і reflectrray дизайн в HFSS-IE, з порушенням Datalink), але я з пам'яті. Чи є у вас приклад моделювання Reflectarray використанням HFSS. Якщо так, то не могли б ви вислати мені? Це може допомогти .... Спасибі

Деякі пропозиції тут, може бути, ви можете спробувати повільно знизити кількість проходять в HFSS установці рішення, тому що більш високі номери проходять потрібно більше пам'яті, менше число проходів може дати результати з меншою точністю, але ви можете приблизно знати, чи є ваш проект працює або немає. Щоб отримати найбільш точні результати, високе число проходів буде необхідно, і це вимагатиме робоча станція з 20-40GB оперативної пам'яті.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back