Відновлення і Джульєтта Receiever

D

DMShropshire

Guest
Доброго дня, Моя перша спроба в спробі відновити електроніки, і до цих пір так погано. Продукт являє собою приймач Джульєтта разом з вбудованим в 8Track гравця. Є кілька речей неправильно з ним, але я думав, що я хотів би почати з вогнями всередині. Старі лампи працювали від 12 вольт змінного струму, їм бажаючим замінити їх на світлодіоди. (Ліхтарі для освітлення радіо диск). Я знайшов 9В постійного струму внутрішнього джерела, яке я хочу використовувати світлодіоди офф. Після пайки проводів мій, і я ще 9volts від мережі. Потім я перевернув платі за і поклав його назад на його кронштейн. Після спроби поєднувати світлодіоди на це джерело моєї сили різко впало. Я думав, що це буде мати падіння напруги, але індикатор не горить (Потім перевірив індикатор на 9В батареї і закурив). Після видалення проводів у мене тепер є дуже мало, щоб без напруги найближчі від джерела. Коли я прочитав цю напругу неухильно знижується на 1/1000 кожні дві секунди. Я намагаюся з'ясувати, якщо у мене був спалений щось, і що це може бути. Приносимо вибачення за відсутність інформації, якщо хто має уявлення про те, що може привести відсутність напруги в даний час, або правило я перетинаю ласка, дайте мені знати. Будь-яка інформація з вдячністю. Спасибо

Ти поклав струмообмежуючі резистори послідовно з світлодіоди? Крім того, я не впевнений, що зворотна напруга світлодіодів, але зворотний діод підключений паралельно може бути, варто додати. Кит

Ах Нету вдалося підключити дюйма На жаль, що мій 9v джерело не відповідає в даний час. Я вважаю, у мене є смажених щось не робити домашнє завдання ха. Тепер я повинен з'ясувати, що трапилося з джерелом живлення і як це виправити. Спасибо за введення Кіт Дуже високу оцінку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back