Відкриття в біполярний IC Design

Y

yossarian

Guest
привіт,

Ця позиція заснована в Індії.

Існує негайного відкриття для біполярний Analog IC Design для провідних IC Design Company.
Якщо у вас є досвід relavent від 2-5 років, будь ласка, мені час.

yoyo

Привет!
Я зацікавлений у роботі в якості аналога IC інженер-конструктор,

З 1997 року я працюю з різними аспектами високочастотної електроніці.На моєї нинішньої роботи на XXX я мав можливість поглибити свої знання в складних інтегрованих ланцюгів дизайн в цілому та в фільтрі, PLL VCO та дизайну, зокрема.Ця робота стала очевидним вибором для мене, оскільки я аналітичної та знайти інтерес у розумінні того, як справи.

В якості дизайнера на XXX моя роль була індивідуальним вкладником, консультанта і експерта.Я легко брати участь і вносити нові ідеї, але залишаємося реалістами і завершити те, що я почав, бажано у співпраці.Я легко навчитися, і я обережно, так що я не хочу працювати, повний різноманітних, складних, довгострокових і управляється цілей.З повагою,

Привіт,

Дякуємо Вам за негайна реакція на мою роботу додатків.

Я працюю як Analog IC інженер Onspec Технології Партнери
Инк / BiCMOS Ливарний, Санта-Клара, Каліфорнія.Я 5 років, досвід роботи в аналогових і змішаних сигналів дизайн (біполярний, CMOS цифрової логіки та дизайну), а також надання допомоги в процесі інженерно нашої ливарного.Я маю досвід роботи з тестування на пластин
в електричних параметрів.Я дуже зацікавлений у аналого області дизайну, а також сприяння процесу також інженерних.

Компанія: Onspec Технологічні партнери
ТОВ
Я маю багатий досвід роботи в аналогові CMOS і біполярний IC Design досвід промисловості стандарту EDA інструмент.Я зробив підсилювач і фази компаратор IC Design, яка є спільної мети IC може бути використаний як синхронний детектор, Синхронне ректифікації,
переважна РФ Перевізник модуляція для комунікацій РФ.

Другим проектом є EMI фільтр з ОУР захист фліп-чіп пакет, який буде одним із блоків в РФ IC Design перешкоджатиме вашої СК РФ від Electro статичного розряду й шуму від різних джерел.

Компанія: Концепція для чіпа splutions Ltd

Я зробив два проекти в Управління харчуванням ICs

DC-DC конвертер, який буде давати постійну volatage вихідних, коли вхідне напруга більше або менше, то Вихідна напруга

Низький Dropout Regulator:

Цей чіп використовується для країн з низьким напругою електроживлення застосування яких має низьку струму спокою з низьким падінням напруги через перевал пристрою.

Я з нетерпінням чекаю від вас найближчим часом.

Завдяки
І Regards
Vinoth Муругесан

Трубопровідна писав:

Радіочастотні схеми?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back