Відкрите схематичне звертається до P * Готель з OrCAD

K

kender

Guest
Колеги,

Я впевнений, м деякі з вас були проблеми аналогічні розмінування в минулому.

Ще одна схема дизайнер, і я працює по тому ж проекту.На жаль, ми озброєні різними пакетами для схематичному захвату.Він з допомогою Protel 99, і я м з допомогою OrCAD Захоплення СНД 9.2 (я вже використовується Protel 2004 року, у минулому теж).Він прислав мені *. SCH файл, але я можу т схоже, щоб відкрити його з OrCAD.

Ось з того, що відбувається.
1.Я запустимо OrCAD захоплення.
2.Файл -> Відкрити -> Дизайн
3.Виберіть тип файлу: ложе схема (*. Sch)
4.Надайте *. SCH
ім'я файлу та натисніть кнопку "Відкрити".
5.OrCAD запитує мене по імені з файлу *. DSN зберегти Перекладені дизайн.
6.Надайте *. DSN
ім'я файлу та натисніть кнопку Зберегти.
7.OrCAD виводить наступні помилки:

Код:************************************************** ******************************

*

* Переклад ложе Схематичне захопити.

*

************************************************** ******************************

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'C: \ Documents і Settings \ Ім'я Алексєєв \ Desktop \ SDT.CFG ".

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0063] Вікно в змінної оточення 'ORCADPROJ' не встановлено.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'SDT.CFG ".

Помилка [XLT0070] Переклад провалилися.

Помилка [XLT0071] Переклад повідомлення про помилку (и) зіткнулися.
Будь ласка, перевірте сесія реєстрації.

Це OrCAD, що шукає файл конфігурації сказати, що саме бібліотеки для використання.Ваша установка OrCAD є приклад SDT.CFG, наприклад, у ... \ Tools \ захоплення \ зразка папку (чи вона повинна бути).Цей файл повинен бути змінений за допомогою текстового редактора, щоб він вказував на наявні xxx.LIB файлів.OrCAD потрібна ця інформація на імпорт якого-небудь із старих стилів. SCH форматів.Якщо він не може знайти символи вона потребує. LIB файл, він буде показувати проводів, але символ буде зниклих з імпортного схематичне.

Більш простий спосіб, що дозволяє читати файл буде мати кого-то з новою версією P * Otel (@ ltium Дизайнер 6.7) читати Protel99 файл і зберегти його в якості OrCAD Захоплення дизайн файлу (. DSN).Потім можна відкрити без плутанини з ложе і бібліотечних файлів.

Якщо ви хочете годин Protel99 файл на мене, я
б із задоволенням перетворити його в OrCAD. DSN файл для вас.Якщо ви вирішили працювати з OrCAD. SCH фото у вас є, ви з власної - Мені доведеться робити те ж саме, я запропонував Вам вище.

Привіт,
У мене така ж проблема перетворення P * Otel схематичне (. Sch) для OrCAD (. DSN).Я маю @ ltium та програмне забезпечення, коли я намагаюся зберегти, як він тільки варіант "OrCAD ложе Схематичне (*. Sch)" Коли я намагаюся зберегти його, як це, тільки результатів в невеликому 1KB фото.
Хто-небудь є які-небудь пропозиції?
Спасибо

mark2000 писав:

Привіт,

У мене така ж проблема перетворення P * Otel схематичне (. Sch) для OrCAD (. DSN).
Я маю @ ltium та програмне забезпечення, коли я намагаюся зберегти, як він тільки варіант "OrCAD ложе Схематичне (*. Sch)" Коли я намагаюся зберегти його, як це, тільки результатів в невеликому 1KB фото.

Хто-небудь є які-небудь пропозиції?

Спасибо

Завдяки House_Cat,

К сожалению я забув сказати вам, що я використовую OrCAD 10.5.Файли перетворюються відкрив штраф, і з нетерпінням велика.Відзначити

"Це OrCAD, що шукає файл конфігурації сказати, що саме бібліотеки для використання. Ваша установка OrCAD є приклад SDT.CFG, наприклад, у ... \ Tools \ захоплення \ зразка папку (чи вона повинна бути). Це файл повинен бути змінений за допомогою текстового редактора, щоб він вказував на наявні xxx.LIB файли. OrCAD потрібна ця інформація на імпорт якого-небудь із старих стилів. SCH форматів. Якщо він не може знайти символи вона потребує. LIB файли , він буде показувати проводів, але символ буде зниклих з імпортного схематичне.
Більш простий спосіб, що дозволяє читати файл буде мати кого-то з новою версією P * Otel (@ ltium Дизайнер 6.7) читати Protel99 файл і зберегти його в якості OrCAD Захоплення дизайн файлу (. DSN).
Потім можна відкрити без плутанини з ложе і бібліотечних файлів.
Якщо ви хочете годин Protel99 файл на мене, я

б із задоволенням перетворити його в OrCAD. DSN файл для вас.
Якщо ви вирішили працювати з OrCAD. SCH фото у вас є, ви з власної - Мені доведеться робити те ж саме, я запропонував Вам вищі ".Мене звати Chuong.Я у В'єтнамі.У мене також є проблеми, як той же "KENDER".Отже, тепер я просто хочу зробити, Protell 99 SE, могли б ви розповісти мені про те, як змінити SDT.CFG, а потім відкрити *. Sch по OrCAD *. Sch успіх!
Спасибо багато.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back