K
kender
Guest
Колеги,
Я впевнений, м деякі з вас були проблеми аналогічні розмінування в минулому.
Ще одна схема дизайнер, і я працює по тому ж проекту.На жаль, ми озброєні різними пакетами для схематичному захвату.Він з допомогою Protel 99, і я м з допомогою OrCAD Захоплення СНД 9.2 (я вже використовується Protel 2004 року, у минулому теж).Він прислав мені *. SCH файл, але я можу т схоже, щоб відкрити його з OrCAD.
Ось з того, що відбувається.
1.Я запустимо OrCAD захоплення.
2.Файл -> Відкрити -> Дизайн
3.Виберіть тип файлу: ложе схема (*. Sch)
4.Надайте *. SCH
ім'я файлу та натисніть кнопку "Відкрити".
5.OrCAD запитує мене по імені з файлу *. DSN зберегти Перекладені дизайн.
6.Надайте *. DSN
ім'я файлу та натисніть кнопку Зберегти.
7.OrCAD виводить наступні помилки:
Код:************************************************** ******************************
*
* Переклад ложе Схематичне захопити.
*
************************************************** ******************************
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'C: \ Documents і Settings \ Ім'я Алексєєв \ Desktop \ SDT.CFG ".
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0063] Вікно в змінної оточення 'ORCADPROJ' не встановлено.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'SDT.CFG ".
Помилка [XLT0070] Переклад провалилися.
Помилка [XLT0071] Переклад повідомлення про помилку (и) зіткнулися.
Будь ласка, перевірте сесія реєстрації.
Я впевнений, м деякі з вас були проблеми аналогічні розмінування в минулому.
Ще одна схема дизайнер, і я працює по тому ж проекту.На жаль, ми озброєні різними пакетами для схематичному захвату.Він з допомогою Protel 99, і я м з допомогою OrCAD Захоплення СНД 9.2 (я вже використовується Protel 2004 року, у минулому теж).Він прислав мені *. SCH файл, але я можу т схоже, щоб відкрити його з OrCAD.
Ось з того, що відбувається.
1.Я запустимо OrCAD захоплення.
2.Файл -> Відкрити -> Дизайн
3.Виберіть тип файлу: ложе схема (*. Sch)
4.Надайте *. SCH
ім'я файлу та натисніть кнопку "Відкрити".
5.OrCAD запитує мене по імені з файлу *. DSN зберегти Перекладені дизайн.
6.Надайте *. DSN
ім'я файлу та натисніть кнопку Зберегти.
7.OrCAD виводить наступні помилки:
Код:************************************************** ******************************
*
* Переклад ложе Схематичне захопити.
*
************************************************** ******************************
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'C: \ Documents і Settings \ Ім'я Алексєєв \ Desktop \ SDT.CFG ".
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0063] Вікно в змінної оточення 'ORCADPROJ' не встановлено.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ [XLT0012] Не вдається завантажити основну ложе конфігураційного файлу: 'SDT.CFG ".
Помилка [XLT0070] Переклад провалилися.
Помилка [XLT0071] Переклад повідомлення про помилку (и) зіткнулися.
Будь ласка, перевірте сесія реєстрації.