Відкрите моделювання передачі петля

H

Humungus

Guest
Привіт,

Я повинен імітувати відкритих посилення петлі диференціального ampllifier (для отримання м і запас по фазі) при різних температурах і рівнях вхід постійного струму.

Те, що я роблю це, щоб покласти підсилювач в закритому циклі, у не інвертується вхід я застосовувати рівень домену, який я хотів би й зробити моделювання постійного струму при заданій температурі.Потім я отримав рівень вихідного сигналу постійного струму, які роблять мої підсилювача в лінійній області.Я застосовувати цей DC рівня на інвертують вхід і зробити моделювання АС.

Діфф.Підсилювач я намагаюся моделювати має високий коефіцієнт посилення (більш ніж 100dB), тому, якщо я не встановлю обидва входи в потрібне значення, найменше зміщення (випадковий або систематичний) робить мою підсилювача до насичення.

У деяких випадках можна вирахувати відкритий отримати петлю, поставивши підсилювач в закритому циклі і визначення відкритих посилення як петля
Vout / (Vin_plus - Vin_minus).Це корисно для порівняно низький зріст, а приріст збільшує похибку представлений чисельний розрахунок робиться на тренажері збільшується.

Також я повинен робити аналіз Монте-Карло в кількох вхідних рівнів ДК і декількох температур.

Який найбільш ефективний спосіб моделювання автоматизувати процедуру?

Я дуже apreciate будь-яку допомогу

Привіт

Humungus

HI,

Гарний спосіб моделювання відкритих посилення циклу розірвати цикл з фільтром LC або RC фільтрів.Вона дає добрі результати (для перевірки із замкнутим циклом моделювання), але приділяти увагу навантаження ефект, коли ви відмовитеся від петлі.

Поки що.

Привіт,

Є два способи зробити це симуляція.Обидва з них не складно.

1.Як вже було сказано, але не розроблені, ви повинні розірвати цикл для змінного струму, але тримати її закритою для dc.If ви цього не зробите ви зустрінетесь з проблемами з точки DC експлуатації і насичення підсилювача з-за високого коефіцієнта посилення.Припустимо, у вас є ОУ пов'язано як напруга послідовник (найважчий для стабілізації).Зворотній зв'язок з виходу на інвертують вхід.Перерва циклу туди і покласти резистора.Тепер з інвертують вхід підключення конденсатора.На іншій стороні кришки, підключення джерела змінного струму (яка 0v DC) на GND.Зробити timeconstant РЦ додав мережа дуже велика.Насправді залежить від низьких частот ви хочете дослідити.Враховуючи, що частоти, щоб час, стала така, що вона дає частоту принаймні 10 разів менше.Зазвичай рішення R і З великою (10Meg і 1mF) є достатнім.Таким чином, ви збережете петлю закритий для постійного струму через резистор (кришка відкрита схеми і doesn't впливу DC крапку в робочому режимі), а й ефективно відкрити його для змінного струму, тому що приносить конденсатора інвертують вхід для змінного струму землю.Неінвертірующім введення будучи підключеним до джерела постійного струму і напруги змінного струму землю.Отже, ви тільки змінного струму напругою захоплюючий цикл.Вимірюється відношенням і фази напруги на обох сторонах резистора.
Замість того, R, Ви можете використовувати індуктор, яка знову DC стислий і відкриває цикл з певною частотою upwords

2.Перерва цикл, поставивши джерела змінного струму напругою замість резистора.Ні конденсатора необхідна в цьому випадку.Таким чином, конфігурація вихідних, то джерело змінного струму, а потім на інвертують вхід.Неінвертірующім введення знову підключена до загальної режимі постійної напруги.Таким чином, цикл закрита для постійного струму через нульову Ом опір джерела напруги, але й впроваджує джерела змінного сигналу в контурі.Однак у цьому випадку, цикл повинен бути розбитий в місці, де у вас дуже великий опором (в ідеалі нескінченне) по одну сторону від джерела змінного струму і малим опором, з іншого боку.Вимірюється відношенням і це фаза напруги на землю по обидва боки від джерела напруги - вхідна напруга стоїть перед високим опором точки.Цей метод дає добрі результати для частот, як правило, до 0dB частоти, але після цього ви бачите різницю між двома методами.Причина в тому, що для високих частот у вас немає більше з дуже високою точкою опору, що Вам доводиться стикатися.Насправді повного методу є правильним Rezults надати напруга, то поточний і робити комбінацію з двох вигоди циклу, але я не пам'ятаю формулу, як об'єднати їх.У будь-якому випадку, якщо ви виявили високу точку опору все в порядку тільки з напругою ін'єкцій.

Сподіваюся, що це допомагає.Удачи.

Визнати я був занадто коротким ... і що could't я так exaustive як sutapanaki було.
Пам'ятайте навантаження ефекти.

Привіт всім,

Цистерни для ваших відповідей.Я нарешті здогадався рішення LC.

Вона працювала добре.

Ще раз спасибі

Привіт,

Просто в доповнення, що я написав, тому що я пропустив кажучи вже про завантаження ефекти.Насправді в другому методі вони вже враховуються автоматично.Потрібно звертати увагу на наслідки, якщо навантаження відкриття циклу це робиться в теоретичному плані - тобто phisically розірвати цикл, вставити випробувальне напруга на одній стороні, а потім в інший бік, звичайно Правильна завантаження повинна бути вставлена.Але у другому методі циклу фізично не відкрив один вузол таким бачить завантаження з одним через джерела змінної напруги.
У першому методі, LC (РЦ) мережі зазвичай вставляються в місцях, де воно стикається великий опір.Якщо ми припустимо, що паразитних на цьому високому вузлів опору пренебрежимо малі для частот інтереси, тоді ми не повинні турбуватися про них більше.І в цьому випадку симуляції роблять правильні результати.

Також подивіться на http://www.analog-innovations.com/
Під подсхеми та символи -> loopgain.zip

Скіпетр

Спасибі всім вам за відповіді, знову і знову ;-)

Навантаження ефекту в деяких випадках біль в шиї.У випадку акредитиву (я поклав L = 10 ^ 10 і C = 10 ^ 10 ;-), цикл не завантажується схеми і фактичним навантаженням можуть бути підвішені на виході.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back