Вхідний фільтр для приймачів?

7

7rots51

Guest
на 400-470МГц діапазон, мені потрібно попередньо LNA фільтрів з малими втратами (Max 1 дБ) і близько 5-10МГц смуга пропускання, які фільтри можна використовувати?

Попередній вибір фільтрів зазвичай мають широку смугу пропускання. Якщо ви можете дозволити більш широкої смуги пропускання, LC фільтр дизайн буде кращим вибором і дати вам вносяться втрати менше 1 дБ. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 8 хвилин: [/ колір] [/ розмір] До речі, яке Ваше вимога відмови?

який фільтр ви волію фліртує вибір: зниженою, гострі краї, груповий затримки (для імпульсних використання), наприклад, я вважаю за краще використовувати Ansoft конструктор, але Genesys також хороший для фільтрів останніх змін є використання міні- схем поверхневий монтаж фільтра

Я використовую фільтр програмне рішення, що фільтр типу і порядку я повинен використовувати для приймача дизайн? (Для попереднього LNA фільтр)

Чи є матеріал про проектування фільтрів?

Привіт, Ви можете також смуговий фільтр з допомогою ФВЧ і ФНЧ в каскаді. Іноді буває легше проектувати широкосмуговий LC-типу фільтра з хорошими показниками по каскадні фільтри. З повагою Ерно

На цих частотах, дискретних рішень може дати вам дуже підходить результати .. При використанні дискретних SMD компоненти високої якості від Murata, AVX, Йоханссон, діелектриків Labs. і т.д., ви можете легко досягти 1 дБ або менше вносяться втрати в цей смуговий фільтр frequency.A може бути реалізована за допомогою декількох компонентів .. Але зробити ваш макет, а потім відтворити їх з компонентами "еквівалентних схем в ADS із застосуванням ЕМ спільної емуляції функцію, щоб знайти" витоків і паразитних Вашого макета "оптимізувати схему.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back