Вхідна напруга постійного струму, необхідні для інвертора - р-он

R

rragupathiraja

Guest
Привіт, я хочу, щоб дизайн інвертор для побутового застосування. (230 @ 50 Гц частота вимогу). напруга живлення становить 48 вольт. вона вимагає DC-DC конвертер посилити напругу. Я можу піти з підвищуючий перетворювач для підвищення напруги. Але я був не в змозі знайти, до якого напруги вона повинна бути збільшена до перетворення його в еквівалентну 230 величини змінного струму? спасибі ..

230 В постійного струму має точно такий же ефект, як опалення 230. Якщо ви хочете сирої роду змінного струму, то + - 230 квадратних хвиля ж. -230 В постійного струму має той же ефект, як опалення +230 В постійного струму. Якщо ви хочете перетворити ваш постійного струму в змінний струм 230 В то вам необхідно + -325 джерела постійного струму. Франк

Є 230AC величини або RMS? У всякому випадку, в залежності від топології перетворювача, вимога постійної напруги відрізняється. Якщо ви зайнято половина моста один інвертор фази, постійної напруги може бути розрахована як пост = 2 | В ~ | / м; де МА індекс модуляції і може бути встановлено близько 0,8 за техніку SPWM.
Привіт, я хочу, щоб дизайн інвертор для побутового застосування. (230 @ 50 Гц частота вимогу). напруга живлення становить 48 вольт. вона вимагає DC-DC конвертер посилити напругу. Я можу піти з підвищуючий перетворювач для підвищення напруги. Але я був не в змозі знайти, до якого напруги вона повинна бути збільшена до перетворення його в еквівалентну 230 величини змінного струму? спасибі ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back