Встановлення і час утримання порушення, за той же регістр?

N

news

Guest
Nie tylko nasi nadawcy kombinują jak na już pełnym transponderze umieścić jeszcze więcej programów. To znaczy w przypadku brytyjskiego BBC HD chodzi głównie o nowy sprzęt i nową metodę kompresji, która miała być wydajniejsza od starej, jednak efekt jest ten sam - obraz wyraźnie słabszej jakości...

Read more...

Привіт може тіло ласка, скажіть мені ... Чи є шанси обох установки та утримання viloation для того ж регістра (за тим же шляхом)? Якщо це так, що може бути рішення? Спасибо заранее.

якщо на вхід і далі є асинхронність сигнал, що це можливо. для синхронних сигналу, тим самим шляхом, я не думаю так, але вхід і далі може надходити з різних джерел, наприклад, вхід D = а і видання, по дорозі, Помилка установки б шлях тримаєте помилка, яка Можливо, ви можете виправити два різних шляхи роздільно

до того ж і далі, та .. як установки і фіксації порушень може статися тому, що вони йдуть різними шляхами формі ... (Повільний шлях і швидкий шлях). установки і фіксації порушень на тому ж шляху (в точності по тому ж шляху) ... я не думаю, що може бути ... я просто не бачу, як це відбувається.

Я згоден з ними. Я думаю, що це відбувається тільки в невеликої частини шляху. Таким чином, ви можете виправити це окремо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back