Встановити. Смоли GZ програм в Linux

K

kandy2015

Guest
Привіт, хлопці, я новачок в Linux, і я використовую Linux Mint 9. Я центрувальні встановити Yahoo Messenger і Adobe Flash, і вони приходять як. Смоли GZ. Як я можу отримати це право? Спасибо заранее.

Просто спробуйте Розпакуйте утиліту Тар-xvf ******. tar.gz

FLV Player є безкоштовні флеш медіа-плеєр для Windows. FLV-плеєр може відтворювати і завантажувати файли прямо з Інтернету або будь-якого пристрою зберігання даних. Завдяки простій і простий дизайн, ви можете дивитися всі ваші відео без будь-яких відволікаючих помилку і збій вільної середовищі.

Розпакуйте tar.gz файл і знайдіть текстовий файл з ім'ям, як встановлення або налаштування. Більшість програм забезпечують текстовий файл з інструкціями по установці. І, можливо, ваш Linux Mint має пакет для флеш-плеєра. Подивіться на пакет, як flashplugin-невільне

Я бачив Adobe Flash в Linux у вигляді одного файлу бібліотеки (. Близько того). Що потрібно зробити, це отримати файл. Tar.gz 'на' тар-xvzf file.tar.gz і місце flash-файл бібліотеки в браузери (Mozilla / Firefox) плагін папку бібліотеки. Цього було достатньо, щоб отримати спалах працює з Mozilla варіантів.

Я бачив Adobe Flash в Linux у вигляді одного файлу бібліотеки (так.). Що потрібно зробити, це отримати файл. Tar.gz 'на' тар-xvzf file.tar.gz і місце flash-файл бібліотеки в браузери (Mozilla / Firefox) плагін папку бібліотеки. Цього було достатньо, щоб отримати спалах працює з Mozilla варіантів.
Робота! = Правильно. Ви повинні встановити тільки речі таким чином, якщо менеджер пакетів вашого дистрибутива немає пакета. Правильний спосіб зробити це в Монетному дворі були б, по-перше забезпечити вашу схильні кеша в курсі так що ви отримаєте останню версію. [Код] APT-кеша оновлення [/ код] Тоді: [код] APT-отримати установку flashplugin-невільне [/ код]

Привіт, хлопці, я новачок в Linux, і я використовую Linux Mint 9. Я центрувальні встановити Yahoo Messenger і Adobe Flash, і вони приходять як. Смоли GZ. Як я можу отримати це право? Заздалегідь дякую.
Ви не можете встановити Yahoo Messager в Linux, якщо ви хочете встановити його у вас використовувати вино .... Але я думаю, що ви можете використовувати піджин в чаті можна встановити Adobe Flash Player. Ви повинні знайти програмне забезпечення які формати file.deb. file.tar.gz.. : Ви хочете встановити її, Ви повинні розпакувати. Тепер, ви використовуєте Linux Mint 9, який дуже простий, не потрібно за допомогою команди Інші методи: смоли xzf маленький круглий щит-C file.tar.gz до uncpmpress .. Тепер ви можете встановити Удачи!

Чи не правда. Yahoo Messenger має рідний Linux версії.

Якщо ви не хочете використовувати утиліту командного рядка ви можете піти на MC (Midnight Commander). Це допоможе вам уникнути інструменти командного рядка.

Можна, але кожен, хто не любить, за допомогою командного рядка повинні повертатися до ОС Windows або інша операційна система призначена для ідіотів.

Привіт, хлопці, я новачок в Linux, і я використовую Linux Mint 9. Я центрувальні встановити Yahoo Messenger і Adobe Flash, і вони приходять як. Смоли GZ. Як я можу отримати це право? Заздалегідь дякую.
Зверніть увагу на форумах Linux дистрибутивів, як Ubuntu, Fedora ... U можна знайти ті ж питання є відповіді!.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back