S
senddilu
Guest
Здрастуйте, у мене є деякі сумніви щодо, ефект петлі регулювання посилення по стійкості Opamp. Зазвичай, якщо ми правильно спроектований одним складу ОУ, він має один домінуючий полюс, і домінантний полюса після єдність частоти з GaN та правої половини нуля в два рази, що не домінуючим полюсом. ми візьму двох випадках: 1) Один у гіршому разі зворотної фактор т. 1. Це наша ОУ є буфером єдності GaN. Тепер наш цикл передавальної функції або петлі посилення тобто G (S) не повинні мати Dc отримати дуже багато. Тобто, якщо G (S) = K (1-BS) / (1 + в) (1 + Bs), ми не повинні тримати на підвищення нашого К, постійного посилення нашої відкритої петлі Opamp. Тому що якщо взяти Рауса критерій K = нескінченної або дуже високої вартості, наші полюса переїхав у правій півплощині. Це наша sytsem нестійка. Таким чином, наші Dc підсилення повинна бути в межах. Мій аргумент не так? 2) сусідній випадку з поданням Баха фактор 1 / 2. Наші openloop передавальної функції G (S) = K (1-BS) / 2 (1 + як) (1 + BS). Це має бути більш стабільним, ніж у попередньому випадку. Чи так це? Будь ласка, дайте відповідь мені на ці питання. Будь ласка, вкажіть, про контроль петлі отримати більш stabily.