Ворота кол за квадратний мм

V

vikramc98406

Guest
Може хто-небудь сказати мені, чому "Врата кол за квадратний мм" це дуже важливо.
Як я Магма користувач їхати скупчення клітин і маршрутизації.

Я чув основному Cadence користувачі отримують розрахувати.
Будь-яке тіло може пояснити мені, як і чому цей термін використовується.

Це число становить найбільший інтерес для бібліотек розробників.Чим вище воріт кол за квадратний мм щільна конструкція може бути, таким чином, використовуючи менше помирати області, або створюючи можливості для функціональності за смерть.Врешті-решт все по своєї вартості.

Та всіх її про зменшення вартості в цьому "мікро-Real-Estate-Електроніка" Бізнес.

Але місце & маршрутом інженер повинен зрозуміти проблеми перевантаженості, не турбуючись Abt воріт у розрахунку на один квадратний мм для скорочення розміру померти.

Чи є який-небудь посилання Чому P & R повинен знати деталі воріт використали на квадратний мм.

, the value of internal wafer fab facilities and leadership process technologies is limited."

"Для ефективного здійснення високою складністю конструкції, доступ до керівництва конструкторські можливості здійснення має вирішальне значення, і будучи не в змозі здійснювати високу кількість конструкцій воріт,
обмежено значенням внутрішні пластини Fab об'єктів і технологій керівництвом процес".

URL: (стор. 59)
http://www.edac.org/downloads/resources/profitability/HandelJonesReport.pdf

P & R інженера знаходиться в передній лінії підлоги планування.Якщо ваш план виставки є Sloppy або використання є низьким порівняно з воротами / кв мм, то обходяться вашої компанії гроші.

Я також згоден, що в P & R інженер, використання Die розмір дуже важливо.

Я не знаю, якщо я наперекір заяв.

Я хочу сказати, якщо я йду з заторами відомо розміщення як в попередній конструкції і
Знайдено, що ворота на квадратний мм менше, ніж потрібно.

Як ми можемо отримати цю воріт у розрахунку на один квадратний мм?

якщо мої воріт щільність менше, ніж потрібно, я повинен пройти весь шлях назад і повторити її дизайн?

Хіба ви не згодні, що нам робити P & R WRT заторів?

Що потрібно зробити, це експеримент з floorplanning і про завершення проекту.Наприклад, яку рядок використання Ви можете почати, де, коли CTS, С.І., фіксації і утримуйте це зроблено, ваш проект дуже використовувалися, але все ще маршрутизациї?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back