Ворота затримка

B

beejan

Guest
Привет All,

У мене є сумніви в основних воріт затримками.Коли ми аналізуємо затримкою воріт і воріт по 90-нм, 65-нм і 45-нм технологія, яка з них більше.Пл.дайте мені належного exlanation і виправдання для тих же

Ворота затримка зазвичай залежить 5 параметрам
(1) Вхідний перехідний
(2) Вихідна навантаження
(3) процес
(4) Напруга
(5) Температура

Зазвичай високі технології Lib низькою затримкою воріт.

Я низько 45nm процес, який буде мати низькі затримки воріт ..

тому що якщо ви знаєте про моделі пристрою можна undestand чому нижня процес має більш низькі затримки ..

Відстань, пройдена електронів від витоку і стоку стає менше нижньої процес ..

Фізики всі свої пристрої ..

Привіт
Шанкара
СМОТРЕТЬ Analog U форумі можна отримати точний результат ...

Найтонші geometery, менші затримки воріт.Але так воріт затримка може залежати від ряду факторів.Такі, як напруга, навантаженні, вхідний схилу, температура.
Як geometery стискається, навантаження на воротах, ймовірно, скоротиться, що дозволить скоротити затримки воріт.Джерело також довжин коротше, отже, менш затримки знову.Але більш низькі напруги може призвести до великою затримкою.
Чистий ефект, однак, менш propogation затримки для тонкої geometeries.
Kr,
Aviral Міттал

Для того, щоб виправдати цю концепцію, я підрахував І воріт затримок (50%) для 130,90,65 і 45nm Tech ...У Eldo.Результат наведено нижче, але це значення не корелює правильно.Не могли б ви cpmment на ньому?

130nm 53.7ps
90 52.6ns
65 81.05ps
45 122psavimit пише:

Найтонші geometery, менші затримки воріт.
Але так воріт затримка може залежати від ряду факторів.
Такі, як напруга, навантаженні, вхідний схилу, температура.

Як geometery стискається, навантаження на воротах, ймовірно, скоротиться, що дозволить скоротити затримки воріт.
Джерело також довжин коротше, отже, менш затримки знову.
Але більш низькі напруги може призвести до великою затримкою.

Чистий ефект, однак, менш propogation затримки для тонкої geometeries.

Kr,

Aviral Міттал

Я думаю, ви використовували ж навантаження для моделювання.Також PLS дати докладне моделювання специфікації вашого моделювання окр.такі, як VDD, нахил, навантаженні і т.д. Саме головне, де ви отримаєте імітаційних моделей від?
Kr,
Аві

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back