Вопрос електро-магнітної

S

slvn

Guest
Здравствуйте,

Це питання про електромагнітних хвиль.
Е електричного поля,
B індукції магнітного поля,
До напрямку розповсюдження,

Для плоскої хвилі (ТЕМ, наскрізні EM),
Е ортогональні K
Б ортогональні K
Е ортогональні B

Для поперечної Electric (TE)
Е ортогональні K
У не ортогональні K

Для поперечне магнітне (TM)
E НЕ ортогональні K
Б ортогональні K

1 / Я думаю, що для ТЕ та ТМ хвиль, ми E ортогональні B, вірно?

2 / Є хвиль, де е не ортогональні B?

Спасибо,

slvn

1) В freespace (повітря), так.Вони мають відношення до внутрішньої імпеданс.

2)
№ ньому wouldnt задовольняють рівнянь Максвелла.

Прохання виправити мене, якщо я
не прав.Спасибо.

Імовірно, у середньостроковій як плазма обидва поля не є ортогональні

Для матеріалів, які є однорідними, плоскої хвилі буде завжди

D нормально K
B є нормальним для K

Для ізотропних і однорідних матеріалів, а літак буде завжди

Е і D копланарний
H і B копланарний
E, H, K ортогональных
Всі площини хвиль Теа

Якщо матеріал не є однорідним як, наприклад, в мета-матеріали або гнойових жіжі, поля можуть бути набагато більш складною, тому що це розсіювання, резонанс, і зникаючий областях.У цьому випадку цілком можливо, що нічого не копланарний або ортогональні.

Коли проникності є anisotroptic, Е і D уже не копланарний оскільки діелектричної є тензора.Крім того, H і B більше не копланарний коли проникності є тензора.Тому анізотропія може призвести до полях час noncoplanar і не ортогональні.

Деякі інші поняття, які можуть бути корисними для вас.Вона не має сенсу говорити про ТЕ і ТМ в однорідних / ізотропних матеріалів, тому що всі площині хвиль Теа.Концепція ТЕ і ТМ тільки корисна при аналізі пристрою, волноводний, або між двома матеріалами.

Ви також зустріти ТЕ і ТМ мод в волноводе аналізу.ЛЕП волноводах можуть підтримати Теа режимах вони, принаймні, двох провідників.Всі інші волноводах, що я знаю тільки гібридні режими, які не Теа, TE, або ТМ.Це
пов'язано з геометрією поля та магнітних полів потрібно сформувати петлі.Це я знаю, ТЕ і ТМ режимах фізично не існує, і використовуються тільки як наближення для спрощення аналізу.Іноді ви почуєте цей час називається квазі-TE і квазі-ТМ.Звичайно, поздовжня компонента E і H найчастіше надто малі і чисельно Ви можете встановити її до нуля і, як і раніше отримати достатньо точні результати.Коли ви встановите Ез = 0 Гц або = 0, рівняння Максвелла в окремому ТЕ і ТМ мод, але це тільки наближення.Зробіть ваш учитель обгрунтувати, чому ви можете встановити Ез Гц або дорівнюють нулю.Ви можете виявити, вони спотикаються на цьому.Я здійснюється ретельний аналіз діелектричних волноводов і знайшов багато разів Z компонента в
п'ять або шість порядків менше, ніж поперечні компоненти.

Сподіваюся, що це допомагає!

Совет --

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back