Волосся контактний резонатора розрахунок

B

BKD

Guest
Привіт
Хто-небудь відомо, як обчислити параметр для цього.
Наприклад, я хочу мати контактний резонатора волосся на 10 ГГц, так як я можу вирахувати їх Lengh, хвильовий опір (D = 0,508 мм і Епсілон = 2,2)
Спасибі

Резонатора фільтр "шпилька" була однією з перших фільтри я коли-небудь створеної ще в 1979 році для Landsat IV.Ми побудували кілька резонаторів на глинозему, виміряти, тоді граф та інтерполяції, де ми хотіли.

Це трохи простіше.Просто робити це на плоскій аналізу Є.М., будь-якому плоскому anlaysis EM (робити це на обсяг сітки інструментом було б нерозумно, вибачте мій французький).Єдиний резонатор (зі слабкою зв'язком із зовнішнім портом, так що вам не турбувати резонансної частоти), легке завдання для вільного SonnetLite (www.sonnetsoftware.com, я працюю в Sonnet).Ви навіть можете створити довжиною як параметр і параметра робити розгортки.Потім пару кліків, ви маєте всі криві для всієї параметр стріловидності.Просто виберіть той, який ви хочете (або інтерполяції).Після того як ви пройти близько 1 години Довідка-> Підручник, а потім прочитати про параметри в керівництві (Довідка-> Керівництво), це займе близько 1 години, щоб більше ваш кінцевий результат.Фактичний час аналізу будуть через кілька хвилин.

Для максимальної точності (знову-таки, більшість будь-якого плоского аналіз Є. робити добре), аналізувати з 1 розмір комірки, скоротити розмір комірки в два рази, а потім проаналізувати ще раз.Другий аналіз повинен мати половину помилки першого.Easy екстраполювати майже точну відповідь.Якщо ви хочете бути впевнені, скоротити розмір комірки в півтора рази.Незалежно від сітки ви використовуєте, переконайтеся, що Ви краю сітки включений (це за умовчанням в Sonnet), це дуже важливо для того, як резонансної частоти.

Я йду на поїздки, тому, можливо, мені важко відповісти, якщо є в подальшому обговоренні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back