Виявлення ON / OFF статус перемикача

2

2bengg

Guest
Hiya їм шукає зробити щось для мого останнього року. Мені потрібно, щоб мати можливість перевірити стан перемикача. тобто включити або вимкнути я зрозумів Є 2 способи зробити це, 1. міра напруги перемикача (якщо це 230, то перемикач відкритий) 2. вимірювати струм після вимикача, якщо є висока напруга, яка перемикач закритий. Мені потрібно, щоб це було зроблено за допомогою мікро-контролера. Основна ідея полягає в View attachment 53773 Як я можу реалізувати це? Мені потрібно, щоб налаштувати його так, що мікроконтроллер в змозі перевірити, якщо є падіння напруги перемикача чи ні.

Я не думаю, що це гарна ідея, щоб мати прямий зв'язок між мережним блоком харчування і ваш мікро ради. Може бути проблема безпеки. Вимірювання струму з використанням струмових кліщів буде один із способів зробити як ви запропонували. Ви можете зробити простий затиск вручну намотування котушки навколо поточної кабеленесучі.

можна поставити реле через вимикач і виявити, якщо контакт був відкритим чи закритим. Використання оптико ізолятор для ще більшої ізоляції?

Я не думаю, що це гарна ідея, щоб мати прямий зв'язок між мережним блоком харчування і ваш мікро ради. Може бути проблема безпеки. Вимірювання струму з використанням струмових кліщів буде один із способів зробити як ви запропонували. Ви можете зробити простий затиск вручну намотування котушки навколо струмоведучих кабелю.
спасибі за Вашу відповідь, хм так що, якщо я правильно розумію ви просите мене установки котушки на кожен провід окремо, щоб перевірити, якщо струм протікає через нього? всієї установки передбачається включити близько 5-6 таких сполук. так що наявність декількох котушки зробить всього ланцюга виглядають дійсно потертий ІМО. Не могли б ви порадити інший спосіб?
ви можете pudt реле через перемикач виявити, якщо контакт був відкритим чи закритим. Використання оптико ізолятор для ще більшої ізоляції?
спасибі за Вашу відповідь, а схема повинна бути розроблена таким чином, що кожен комутатор (буде близько 5-6 вимикачі) б реле через нього в будь-якому випадку, так що перемикач можна управляти / обійти, мікро-контролера. з 2 реле на кожному комутаторі б зробити проект більш дорогим і складним. Мені доведеться заглянути в оптико ізолятор і подивитися, що йде вгору

Ось моя ідея менш дорогі .... в паралелі перемикач миритися призвело і перед цим поклав LDR (ізолювати пара з навколишнього світу, використовуючи будь-які темні речі, як чорна стрічка ізоляція) .. Тепер, коли перемикач Відкрити призвело буде світитися ... N, коли перемикач замкнутий світлодіод згасне .... не так проста .... ;-) Також, якщо ваш вимикач залишається відкритим протягом тривалого часу після цього поклав привів з резистором в серії з перемикачем ... Примітка: надії та отримав те, що я намагаюся сказати ... і якщо й не просто скажіть мені ... Я буду миритися ланцюга ПОС для вас ... ;-) Бажаємо успіху!

спасибі за Вашу відповідь, а схема повинна бути розроблена таким чином, що кожен комутатор (буде близько 5-6 вимикачі) б реле через нього в будь-якому випадку, так що перемикання можна управляти / осторонь від мікро-контролера.
Якщо у Вас дійсно через перемикач будь-якому випадку, тому пристрій може бути включено від мікроконтролера, чому б не видалити мережевий вимикач і перемикач в якості внеску в мікроконтроллер - коли перемикач на мікроконтролері закривається реле. Якщо реле має додатковий контакт ви можете використовувати його, щоб перевірити його закрив.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back