Виявлення електродвигуна вентилятора

B

bluemist

Guest
Мені потрібна допомога у визначенні цього електродвигуна вентилятора і його частини для проектної документації. Будь ласка, див. фотографії. http://img.photobucket.com/albums/v196/malinis/DSC00093.jpg http://img.photobucket.com/albums/v196/malinis/DSC00094.jpg Я хотів би запитати: - Що специфічний вид двигуна змінного струму це таке? - Я відокремлювати один від одного частини двигуна, ідентифікувати кожну частину і її функції. Може хто-небудь привести документацію або корисні діаграми з цього приводу? Будь-яка допомога з вдячністю, спасибі заздалегідь.

, Щоб допомогти вам, будь ласка, вкажіть принаймні наступне: 1. виготовлювач, електричного вентилятора. 2. номінальна напруга 3. немає проводів, кольору сьогодення. 4. Як багато налаштувань. наприклад, привіт-мед-ло? Ви повинні вказати це в orther для мене та інших, щоб допомогти вам. : D β

Привіт, спасибі за відповідь. Це свого роду проблема, тому що в мене немає двигуна прямо зараз. У мене аналогічна електричний вентилятор тут (обидва стоять вентилятори), але воно може відрізнятися від виробника. Лі базовий тип двигуна змінного струму відрізняються, якщо воно було зроблено від різних виробників? Я маю на увазі, у нас є типове напруга і швидкість налаштування тут все-таки (220V, привіт-мед-Ло), і вони дивляться ж занадто. Ці інші характеристики мотора: 1. виготовлювач, електричного вентилятора. = Він говорить КДК, Matsushita Electric Філіппіни 2. номінальна напруга 220 В 60 Гц = 3. немає проводів, кольору сьогодення. = Є 6 проводів (червоний, коричневий, жовтий, чорний білий, синій) 4. Як багато налаштувань. наприклад, привіт-мед-ло? = 3 настроювання (3, 2, 1) так що це привіт-мед-ло. Я сподіваюся, що ви, хлопці, могли б допомогти мені додаткову інформацію з цього. Спасибі.

Я думаю, що кращий спосіб відкриває двигуна. Судячи з фотографії важко, але я хотів би сказати, індукції з трьома швидкості. Ви повинні відкрити його і сфотографувати ротора і статора. Це допомогло б.

Так, ми відкриємо мотор дійсно, що метою проекту. На жаль, як я вже сказав, у мене немає мотора тут, це з іншими членами групи. Це забере час, щоб зробити фотографії, тому що це ще рано вранці сюди. Я, звичайно, сподіваємося, що у вас є терпіння, але, будь ласка, докладніше зупинитися на тому, що ви сказали (індукції W / 3 швидкості).

Якщо судити по осі, яка тонкі й довгі, крутного моменту, що цей двигун для обробки мало. Ймовірні, як хтось сказав, вентилятор. У зв'язку з цим, як правило, мотор індукційного типу. Ротор не підключений, але masive короткого замикання з алюмінію і злегка нахилена, так що б різниця фаз, яка створює обертовий момент. Асинхронний двигун не може змінити швидкість без змін. Іншими словами, якщо ви спробуєте "контроль" швидкість контролю напруги живлення двигуна втратите момент дуже швидко. Зміна швидкості ususlly приходить у вигляді проводки розділи статора паралельно або послідовно. Я впевнений, що є багато інформації в Інтернеті, щоб вибрати з. Я здивований погляд на "асинхронного двигуна" і знайдено http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/magnetic/indmot.html

: D я не можу бачити фотографії, але я постараюся розшифрувати характеристики Tha ви дали. β

У фото номер два ротори типу "клітини білки індукції Мотор". На знімку № 4, внутрішні котушка починаючи котушку. Двигуна необхідно відключити цю починаючи котушки після певної швидкості буде досягнуто. Там повинно бути конденсатора між регулярними котушки та котушки, починаючи з метою почати занадто. Так, шість кабелів, два для початку котушки і чотири з них на регулярній котушку. Це може бути ознакою того, що двигун двошвидкісний мотор, асинхронний мотор індукції.

Я бачу. Загалом, цей двигун по суті є однофазний асинхронний двигун, але з використанням ротора типу клітини білки, так що клітини білки асинхронного двигуна. Правильно я кажу? Я думаю, у мене досить інформації, щоб отримати мене. Спасибі велике, щоб ви обидва!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back