Вихідний VHS роз'єм не підходить до мого VHS чоловічий вихід!

M

metals

Guest
Привіт! Перш за все, я не знаю, де цей потік має бути так, якщо адмін / мод хочете перенести його Ви вітаєте =) я купив відео-USB і аудіо граббер схожий на той, на картину, але моя проблема в тому, що жовтий роз'єм, що припустимо для жінок відеовхід, композитний (RCA) оленяча шкіра відповідати моїм VHS вихід чоловіки. Я знаходжу це дуже дивним, але що я можу зробити зараз? Дякую u!

Який роз'єм ви маєте на увазі, S-Video 4-контактний роз'єм Mini-DIN роз'єм [URL = # http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video Connector_and_Cable] S-Video - Wikipedia, вільна енциклопедія [/URL] , або щось інше? PS: граббер вже повинен бути S-Video роз'єм, тому я думаю, ви маєте на увазі старомодні 5-контактний DIN 180 ° роз'єм. Це не пам'ятаю висновків, я думаю, що потрібно підключати тільки композитне відео і землею. Якщо у вас є декілька антикварних обладнання, не у вас є кабель адаптера для цього?

жовтий роз'єм, який, припускають, щоб бути жінка відеовхід, композитний (RCA) оленяча шкіра відповідати моїм VHS вихід чоловіки.
жовтий жінка у вашому картина RCA, не ваш VHS мають чоловіки RCA для композитного? Який плагін ваша VHS є? Алекс

Ось так. Моя VHS мають чоловіки RCA, і один на Відео-граббер жінка RCA. Але так чи інакше Вони не підходять один одному. І це проблема.

іноді є невелика відмінність у розмірах, але якщо ви натиснете і поверніть його вона повинна відповідати. Доу контактний центр підходять взагалі в штекерні або у вас є проблеми з діаметром? Алекс

Доу підходять центральний контакт на всіх у штекерні або у вас є проблеми з діаметром?
Я не знаю, тому що здається, ніби вони стенді мають однаковий діаметр і тому я не можу отримати відео-граббер штифт в VHS шпилькою.

Є немає RCA запалювання з трохи різних вимірах. Або плагін не працює, або це зовсім різні connctor типу. У бот випадках, ви можете спаяти нових підключаються до кабелю.

Ми не можемо далі, ви говорите, що вони жінки RCA і RCA чоловіків, але Вони не підходять один до одного, я бачив деякі випадки, які чоловік підходить дуже щільно в жіночому і вона потребує деякої силою, але в мене немає ідея, якщо є інші проблеми в yout випадку. Алекс

Я навіть підключенні правильні жінки RCA для правильного виведення відео? Жовтий (відео він говорить на ньому) в нижній вихід на відео. (Є тільки два).

Чи помітили ви, текст "Виліт ANTENNE" і "RF.OUT". Це насправді роз'яснює, чому роз'єм не збігається. Це модульований вихідний РФ. Відео вихід повинен бути підключений за Scart під роз'єм, за допомогою адаптера.

Так роз'ємів RCA, а не сигнал не композитний вихід теж. Вам доведеться використовувати перехідник, як це, щоб отримати композитний сигнал з SCART Вам також необхідно між чоловіками кабелів, оскільки обидва ваших USB-кабель RCA, і цей адаптер RCA є жінки пробки або може бути ви можна знайти інший адаптер, який виводить чоловіків RCA Алекс

Хм .. Потім ви думаєте, що одна з них може працювати як адаптер? Тому що я не можу знайти SCART-адаптер, як один alexan_e повідомлень, але з чоловічим виходів.

Так ліве зображення, яке має SCART, а інша сторона має три RCA і SVideo працюватиме нормально
59219d1311434301t-84-695_m.jpg
Alex

okej так, то це означає, що це буде працювати, щоб? або мені певне S-Video роз'єм?

так, це працює відмінно, Алекс, виходи лівий аудіо = чорний аудіо право = червоний композитного відео = жовтий Алекс

Добре я зараз купив адаптер SCART, але я не можу зробити відео-захоплення роботи. Це все я отримую [відео = YouTube; euUUf1jywwg] http://www.youtube.com/watch?v=euUUf1jywwg [/ відео] штекери правильно підключений і програмне забезпечення також встановлені правильно (ось що я думаю .. ) Так що ж це може бути?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back