Висока частота Push-Pull DC-DC конвертер Проектування

I

iftikhar_abid

Guest
Дорогі хлопці, я буду працювати на перетворювач високої частоти DC-DC. У зв'язку з 50 кГц високій частоті перемикання Я зіткнувся продовжує Колосся і сигнали виклику на стоків MOSFET, ці шипи поступово згасає, але через це сплеску мій МОП отримує дуже багато гарячого. Якщо який-небудь орган міг би поділитися будь-якою ідеєю, я вітаю! З повагою Іфтіхара Абід

Використовуйте перехідник до скорочення.

Він також отримує тепла до ... і вони були розбиті ........

Привіт, Вітер трансформатор правильно, тому що з високою частотою, індуктивність створює проблеми. Використовуйте відповідну перехідником для управління піку. Використовуйте невеликі резистори між ними водія і MOSFET воріт зменшити дзвін. Використання вхідних індуктор належного значення. Якщо ви скажете детальна інформація про споживаної потужності та інших даних, я можу допомогти вам і може надати вам подробиці схеми. Спасибі.

Перевірте дзвін частоти. Зверніться до відома додаток Unitrode на перехідник дизайн ви можете вирахувати значення дозволу. І кришка. Спочатку перевірте індуктивність вашого трансформатора. Збільшення значення резистора затвора, щоб зменшити час наростання / спаду. Це дозволить також зменшити дзвін. Але збільшення опалення в MOSFET так не збільшують за 33E/47E

Дозвольте мені повернутися до вихідного питання:
, але через це сплеску мій МОП отримує дуже багато гарячих
висновок, швидше за все, неправильна .. А що стосується запропонував снаббери:
Він також отримує тепла до ... і вони були розбиті ......[/ цитатою] амортизатори призначені для поглинання енергії. Так що це в основному нормально, що вони нагріваються. Хитрість полягає у коригуванні постійної часу і опір таким чином, що вони тільки (в основному) поглинає небажані високі частоти коливань енергії і мало на робочою частотою ІІП. Тому що ідеальний перетворювач сигналу прямокутної з необмеженим частотні спектри, це неможливо в принципі, так снабберних розмірів завжди компроміс. Поки шипи не повинні боятися пошкодити комутаційних пристроїв, вони в основному проблема генерації перешкод, але вони не викликають наднормативних втрат. Останні MOSFET, як правило, інтегровані стабілітрони-діоди, що затиск шипи вище максимальної VDS. Таким чином, енергія, збережена в індуктивність перетворюється на збитки. Поглинання енергії в перехідником може тільки збільшити сумарні втрати. Ви або повинні використовувати трансформатор з меншим індуктивність витоку або Switcher топології, яка відновлює енергію на первинному. Класичною двох транзисторів двотактний перетворювач не може, на жаль.

Я думаю, що ми повинні бачити схему тоді тільки ми можемо зробити деякі висновки.

Tahmid мій вхідних напруг є 385 вольт вихід 145 вольт шипи майже 800 вольт, що пропозицію можна зробити і дати свій електронний ідентифікатор, тому я можу по електронній пошті Вам мою схему

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back