[Вирішено] Проблема PICkit2

K

Kaleborg

Guest
Привіт, здається, що у мене є проблема з PICkit2 програміста. Коли я спробував використовувати її сьогодні я не міг.
Ініціалізація PICkit 2 версії 0.0.3.30 Знайдено PICkit 2 - версія операційної системи 118.90.90 PK2Error0008: Читати недостатність (. GetLastError = Overlapped операції введення / виводу в процесі)
Це він що MPLAB говорить мені, коли я зв'язатися його до ПК та зайнятості привели на PICkit продовжує блимати. Я використовував його 2 дні тому і все було добре. Що я зробив сьогодні перед використанням PICkit2 була установка tollchain і програміст драйверів для мікроконтролерів Renesas. Так що я підозрюю, що він може щось робити з ним, але, чесно кажучи я не впевнений, що я можу зробити зараз. Будь-яка допомога буде вдячний. З повагою, Кшиштоф EDIT: Я дивлюся на це в даний момент і і кристала на програміста не вагається. Схоже, що прошивка на PICkit пошкоджений. Невже це можливо?

Привіт, ну як раз почав свій Pk2 в MPLAB і я отримую це нормальне повідомлення Ініціалізація PICkit 2 версії 0.0.3.63 Знайдено PICkit 2 - версія операційної системи 2.32.0 Не знаю, що ваша версія 118.90.90 це? Ви пробували працює PICkit2 програміст v2.61 самостійні програми, щоб переконатися, що обладнання працює з ОК. Закриє MPLAB, поки ви спробувати його, щоб уникнути подальших конфліктів. Якщо це не допоможе, то перейти до Microchip форумі і подивитися відповіді на PK2 на самому верху цієї сторінки. Якщо ви не можете налагодити справу, то після вашої проблеми там же. http://www.microchip.com/forums/tt.aspx?forumid=15

Здравствуйте, я здається, що я розібралися. Що я зробив, було: я пішов до програміст Tab в MPLAB і я натиснув Завантажити ОС, я думаю, перезавантаження прошивки PICkit2. Тепер все це здається в порядку. Спасибі за допомогу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back