Виправлення для Компаратор Op Amps / PIC

C

chr0n

Guest
Якщо я хочу recitify 120VAC на підсилювачі постійного струму для компаратора ОП та посилають сигнал на ПІК для включення реле постійного струму.

Як я можу про це з моста випрямляча (якого розміру або типу компонентів), і що б розрахунок перетворення в тому, щоб підрахувати, скільки VDC це буде виправлено в.

Спасибо.

використання відповідного кроку понижуючий трансформатор піти змінної напруги

потім за допомогою випрямляча з регулятором 78xx серія для отримання необхідного напруги постійного струму

Ви можете звернутися до цієї книги

HB206-D з веб-сайту www.onsemi.com

Ви хочете зробити для живлення компаратора / операційні підсилювачі?, І послати сигнал ПІК ....?

Не кажучи вже скільки напруги харчування, що необхідно для Comp. Операційні підсилювачі та ПІК?
Припустимо, що ви будете використовувати 5 V на поставку Comp, операційні підсилювачі, PIC, це означає, що вам потрібно сигналу 5 В для ПІК небудь.

Так що вам потрібно стрибкоподібно знижується перетворювач 220VAC-7.5 (або 9) VAC/6VA, 4 діода 1N4001 для випрямлення, шапка 1000uF/16V для фільтрації, і L7805 IC для регулювання 5V.На прикладі в таблиці L7805, ви будете знати, як поєднати частини разом.

nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back