Виправити коми

S

sheikh

Guest
Здравствуйте Шановні, я хочу використовувати деякі арифметичні операції, такі як (+, _, *) в моїй конструкції. Дизайн фіксованій точці. Не могли б ви сказати мені, якщо я використовую (+, _, *) символів в своєму коді VHDL, це синтез правильно чи ні? Або мені потрібно розробити одиниць (n_bit повний суматор, наприклад), потім написати код структурно. (Вважаємо, що я не починати кодування, тому що я не впевнений щодо істинного шляху) Regards Мостафа

[COLOR = "# FF0000"] + - * [/COLOR] є синтезованого - продуктивність від одного пристрою до іншого буде змінюватись в залежності від фактичного здійснення синтезу інструмент, різні архітектури і доступно "загартованих" компоненти логіки на кремнієвій матриці ... Відділ однак, синтезованого для констант і 2 ^ п чисел тільки ... Ви повинні будете побудувати власну логіку, якщо ви хочете зробити поділ

Завдяки Шановні Шайко могли б ви розповісти мені, які з них краще для дизайну? 1_ використанням структурного кодування. 2_ за допомогою символів (я маю на увазі, використовуючи "+", а суматора) Заранее спасибо Мостафа

Якщо Ви не зобов'язані використовувати спеціальні компоненти логіки, які можуть бути недоступні з регулярними арифметичні оператори - я не бачу сенсу використовувати структурні кодування. [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] Більш того, VHDL дає вам відмінний інструмент (функцій) здійснювати будь чистої комбінаторної логіки не приводить до структурних кодування.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back