Вимірювання тиску з датчиком пьезо resisitve

W

Willykilly

Guest
Привіт всім, мені сказали, мій друг, що мені потрібно 4 мА джерело струму для вимірювання виході з датчика тиску. Чому це необхідно? Заздалегідь спасибі.

Що таке датчик тиску? Без деякі подробиці неможливо відповісти. Кит

Привіт всім, дякую за відповідь. Я використовую датчик пьезо resisitve і напруги guage.

Що таке датчик тиску, що тензодатчик? Без деякі подробиці неможливо відповісти! Кит

Привіт willykilly, якщо ви використовуєте п'єзорезистивних, то ви повинні надати датчик з використанням стабільного 4 мА джерело струму, то посилюється використанням підсилювача заряду. Деякі п'єзорезистивних датчиків вже є джерело струму і підсилювачем заряду в ньому. З повагою

Ти плутаєш п'єзорезистивних з п'єзоелектричними датчиками. П'єзорезистивних датчики не використовуються підсилювачі заряду, просто підсилювачів приладів (диференційний підсилювач). Їх принцип роботи є зміна опору, а не заряд покоління, ви можете собі уявити їх просто як кремній виробництва тензодатчиків. Як і в звичайному (металеву дріт або фольгу) тензодатчика, бруківка схема виявляється опір різниця в різницю потенціалів. Різні варіанти харчування для п'єзорезистивних мостів знаходяться у використанні. Деякі виробники насправді воліють постійний струм харчування, більш широке використання постійної напруги або спеціально розробленої мережі температури компенсації. Як keit1200rs зазначив: [цитата] Без деякі подробиці неможливо відповісти [/ цитата]

Привіт ви можете дати інформацію про DMP015-? Я дізнався, що Vsignal = Vexc * (дельта R) / R = Vexc * F * S S = чутливість мВ / F = сила, але в цій таблиці не мВ / значення було знайдено THX

140mV для 5V збудження, повної шкалою, в залежності від специфікації. Кит.

THX є два позитивних і два негативних збудженнях чому?

Просто дублювати з'єднання. Кит.

Я спробував дати 5В і GND на один, то як: вихід змінилося. Таким чином, це означає, що вони не пов'язані один з одним. Чи не так? Дивний

Це звучить, як дві половинки моста не пов'язані внутрішньо, або через високий опір. Кит

В обох випадках, коли я намагався чинити тиск нічого не відбулося на виході. Мені потрібно використовувати диференційний підсилювач, щоб відчути зміни? спасибі за вашу допомогу

Вам потрібно виміряти напругу між +, і при від'їзді. Майте на увазі, ви отримаєте тільки 140mV від 15psi, але ви повинні мати можливість бачити його на мультиметра. Кит

Ну, я нічого не отримав, коли я натиснув

Що ви натиснувши на кнопку "? Це датчик тиску повітря. Кит

Як спробувати те? силою вони мають на увазі тиск повітря? Я знаю, датчики тиску повітря мають невелику трубку, де можна підірвати. Цей плоский з обох сторін.

Він призначений для вимірювання атмосферного тиску, так що не має зв'язку трубки (хоча є версія, яка робить). Я пропоную вам спробувати знайти трубку, щось на зразок діаметром 10 мм. Потім можна провести в кінці на датчик і удар. Або вирізати велосипедних камер і покласти його всередину. Кит.

Ах добре, дякую, сер, я думав, під тиском якого тиску. Таким чином, буде вимірювати кількість повітря на поверхні сенсора так? Я попросив датчик ваги вони дали мені це. Саме тому я думав, що буде відчувати ніякого тиску. Ще раз спасибі

На жаль, це, безумовно, датчик тиску повітря. Кит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back