Вимірювання температури FET випадку точного

C

carvinguy

Guest
Кому-небудь відомо про гарну теплової датчик для вимірювання температури FET в прямому контурі?Мені потрібно стежити за температурою FET випадок в моєї повної мосту СМПС.Я за допомогою Fluke 80TK-добрі, що підключається до DMM, але те, що мені помилковим читаннях, коли схема знаходиться в робочому режимі.Вона має потребу в фізичному контакті з вкладкою про FET, але, оскільки закладка не на землі і є потенційним переключення на 100kHz, читання не є точним.Мені потрібен якийсь proble, яка або не контакту, або не здійснюється комутація шуму при контакті.Я думаю, тепловізіонная б грандіозним рішенням, але занадто дорогі для застосування.

Спасибо за будь-яку допомогу або пропозиції.

OCZ zaprezentowal dysk SSD o niewiarygodnych parametrach - 4TB IBIS XL. 4TB to wiecej niz jakikolwiek pojedynczy dysk HDD obecny na rynku. Jeszcze bardziej od obecnych standardow rynkowych odbiega wydajnosc zaprezentowanego urzadzenia.
4TB IBIS XL dysponuje predkoscia odczytu na poziomie...

Read more...

( http://www.chomerics.com/products/therm_chotherm.htm ) between the tab and the bead.

Якщо ви впевнені, що контакти між бусинами з пробовідбірником і вкладки з FET причини помилки, ви можете використовувати термічно кондуктивна Ізолятор Pad

(http://www.chomerics.com/products/therm_chotherm.htm) між вкладку і бісером.Чи вважаєте ви, що це можливо?

Кілька років тому, я з аналогічною проблемою при вимірюванні намотки хот-спота температура запущений двигун.Борту з Термопара був вбудований в обмотки, але він не доторкатися 'електрично' з обмотки.Ми виміряли температури з двома термопари метрів, перший був дешевше, а 2-го був Fluke 51.Читання виміряних за допомогою першого метр не було стабільним і коливався.Тим не менш, читання Fluke 51 була стабільною.Так що, я думаю, що введення CMRR з перших метр був недостатньо високий, щоб відфільтрувати загальної пікап шуму по обидві Термопара проводів.
Останній раз редагувався nicleo від 08 грудня 2004 4:16; всього редагувався 1 раз

Це вимагає того, що зазвичай називають Інфрачервоний термометр.Це визначає, ІЧ-випромінювання від тепла пристрої.Про джерело помилки є постійним тепловіддачею, не 1.000 для алюмінію.Просто поставити деякі чорна фарба на вкладці і читань буде правильним.Цей метод вимагає проведення рука термометр.

претензійний писав:

Це вимагає того, що зазвичай називають Інфрачервоний термометр.
Це визначає, ІЧ-випромінювання від тепла пристрої.
Про джерело помилки є постійним тепловіддачею, не 1.000 для алюмінію.
Просто поставити деякі чорна фарба на вкладці і читань буде правильним.
Цей метод вимагає проведення рука термометр.

Я б підозрювати про те, що якість варіант буде в межах 1 З належній температурі.Ще одна альтернатива, якщо ви можете закрити вашу систему на секунду або дві кожен раз в той час, щоб ваші Термопара метод вимірювання працювати без перешкод.

Чимало інфрачервоного датчика, мають renge від -50 до > 500degC з роздільною здатністю 0.1degC ...

IanP писав:

Чимало інфрачервоного датчика, мають renge від -50 до > 500degC з роздільною здатністю 0.1degC ...

Дякуємо за всі пропозиції, приголомшливий!

Я, схоже, з успіхом використовувати в невеликих лусочки слюди діелектрик між вкладки і термопари.Цей та деякі теплової змащення між все дає досить точні результати, протягом декількох градусах я підозрюю.

У мене є доступ до ІЧ-термометр, але вона не Сцепляющій точки вимірювання районі дуже добре.Я думаю, вона буде йти на місці 2 см на відстані 15см і так.Чи вважаєте ви, що було б зосередити свою увагу на ще меншу площу, якщо я приніс йому ще ближче?Я не впевнений, яким чином я в змозі сказати.Я хотів
би виміряти місці близько 5 мм.

Так, місце ІК одиниця 1 см від транзисторних і порівняти свідчення з термопари читанні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back