Вимірювання параметрів напівпровідникових?

S

SphinX

Guest
Привіт, будь ласка, я пошук Як міра напівпровідникових Вимірювання (№ п, немає. Р, провідність, мобільності, Поточний .....) Я хочу частковому прикладом для моєї доповіді pleeeeeeeeeeeeeessssssseeee? Спасибі

Як правило, ви знаєте, що допінг. Якщо цього не зробити, ефекту Холла використовується для визначення основних типи носія. Потім ви вимірюєте розміри і опір між протилежними поверхнями і назад рівня легування. Якщо це дифузії, ви вимірюєте поверхневий опір в Ом / квадрат з 4-крапковим датчиком вимірювання. Потім видаліть шар матеріалу шляхом окислення його, а потім видалення азоту. Потім виміряйте опір. Різниця в тому, поверхневий опір шару видаляються. З опір листа і товщини вилучений ви можете назад рівня легування. Так як твір п і р носіїв дорівнює внутрішньої число квадратів, ви можете назад інших щільності полярності.

Привіт, дякую можете ви направити мене на які-небудь документи про це, будь ласка? Спасибо большое

Параметр видобутку є дуже великою проблемою. Я можу допомогти вам, якщо ви визначити деякі параметри точно. У мене немає "загальних" електронну книгу. Я знаю кілька хороших книг на цю тему, але не в форматі книги. Будьте конкретні, і я допоможу вам, ISA;)

Привіт сверхсветовие, будь ласка, я хочу просто звіт про те, як виміряти фізики напівпровідників в LAB, таких як р (отвори) п (електронів) Мобільність Поточний енергетичної щілини поглинати фотони cycletron резонанс ласка, визначте, чого ви хочете. Мені потрібна ваша hellllllllllp я дам вам 100 очок або всі мої окуляри, якщо ви хочете Дякуємо Дуже багато

Я можу дати вам, що ви хочете ... Не потрібно просити кого-небудь!

Я думаю, практично, ви можете піти в деяких посібниках обладнання постачальнику, щоб дізнатися, як виміряти речі тобто Agilent і т.д. Я бачив Agilent керівництві для ручних зондів, я не знаю, якщо я можу знайти їх зараз, я буду по електронній пошті Вам, як тільки я знайти їх.

До сожелению, у мене та ж проблема, щоб отримати параметри APD для імітації поведінки, не знищити його. Що я міг зробити зараз? Бог. Може бути, що я можу зробити, це просто тест вихід APD при різних напругах зміщення або temprature ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back