Вимірювання дуже високих змінної напруги з використанням PIC16F876A

W

wiqi136

Guest
Привіт друзі, я хочу, щоб виміряти висока напруга (0 - 30 кВ) за допомогою контролера PIC16F876A мікро. Насправді мені потрібно використовувати вихідної напруги автотрансформатора в якості зворотнього зв'язку в ланцюзі управління ... Будь ласка, допоможіть мені. Спасибі

Шановні wiqi Привіт Є ізоляції важливо для вас? Ваше напруга постійного струму? або, можливо, AC? якщо це AC, в тому, що синусоїда? якщо так, то скільки це частота? Є багато простих способів, але Вам слід згадати про параметри, що я сказав. Найкращі побажання Голдсміт

Насправді я працюю над проектом, автоматичного керування для авто-трансформатора. Користувач буде бруківки кута повороту або необхідну вихідну напругу. Двигун з деякими передавальний механізм буде обертатися відводу автотрансформатора. для цієї схеми управління повинні розвивати позитивне і негативне напруга для прямого і зворотного. Щоб встановити потрібне вихідна напруга, я можу розробити досить складну схему управління, яка використовувала контур ПІД-регулювання, і коли користувач введення уставки він порівнює вихідну напругу з цієї точки. Вихід з циклу буде посилюватися і відправлений в двигуні. Та Ізоляція важливо, так як її дуже висока напруга. Насправді цей проект є частиною великого проекту, який полягає у вимірюванні напруги пробою полімерних матеріалів. для цього ми повинні надати напруги від 0 В до 30 кВ для тонкої плівкою полімерного шару за допомогою автотрансформатора. Мені потрібно піти у відставку цьому 0-30 кВ до 0-5В, так що він може бути використаний в якості внеску в ADC.

30 кВ? це дуже знайомо для мене! Я думаю, що це за інша справа! в будь-якому місці. Тому, що шлях до досягнення 0-30кВ? чому б не SMPS? це буде досить просто. і позначення, будьте обережні, якщо ви хочете працювати з цим напругою. І пам'ятайте, принаймні на один міліметр, а кожен кв! на низьких частотах і DC! в будь-якому місці, якщо вам потрібні двосторонні ланцюги для вимірювання, вам не потрібно буде вимірювати як цикли. тому що обидва вони однаково! Таким чином, ви можете використовувати два дільника, а потім виправити його, а потім лінійний з'єднувач опто таких як IL300. . Не забувайте, що резистори повинні бути для цього напруги і з високою вартістю, таких як 100Mohms, або 1Gohms. Найкращі побажання Голдсміт

Якщо ви заводите кілька витків дроту навколо вільної autoformer, ви можете виявити, що у Вас достатньо вольт змінного струму, який можна виміряти. Це може зажадати деяких експериментів. Насправді ви можете спробувати просто позиціонування маленьку котушку поряд з autoformer. Це може викликати деяку кількість ACV через дроти. Я вважаю, ви працюєте в нижньому V ніж 30 кВ в autoformer, тому що високий потенціал, швидше за все, дугою над між обмотками.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back