Вимірювання вихідної потужності передавача?

P

ping-pong

Guest
Привіт, у мене є передавач з вихідною потужністю 5 ват. Я хотів перевірити потужність передавача, але я не в силах метр. Чи є спосіб для вимірювання потужності передавача з нашими вимірювача потужності. Будь ласка, дайте мені знати З повагою

Ви можете спробувати підключити активне навантаження, скажімо, 50Ω. Далі зберіть піковий детектор напруги ( http://people.deas.harvard.edu/ ~ jones/es154/lectures/lecture_2/diode_circuits/diode_appl.html ) і використовуючи стандартну міру вольтметр пікова напруга . Використання загальних формул, які будуть в змозі обчислити значення RMS і вихідний потужності ..

у можете використовувати спектр потужності для перевірки переданої потужності вашого передавача, якщо передавач імпульсний передавач, потім у можете змінити його з боргом фактор!

Як springf2000 сказав, що якщо ви передаєте імпульсного сигналу ФДМ, то ви можете виміряти загальну вихідну потужність з аналізатором спектру (SA). Якщо ви передаєте однієї несучої, то ваш сумарна потужність складе: Загальна потужність (дБм) = MarkerSignal (дБм) +10 * log10 (BWsignal / RBW) RBW: Дозвіл Смуга С. Якщо ви передаєте декількох перевізників можна сума потужність кожного перевізника .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back