Вимірювальні 110В ЛЕП шуму

G

Guest

Guest
Колеги,

Мені потрібно виміряти шум у загальній 110В 60 Гц мережі.Я interected в 100 кГц-1MHz групи.По суті, я хочу, щоб дізнатися, як лінії електропередач забрати М. станцій.Не могли б ви запропонувати схему зчеплення або фільтр, який дозволить мені поглянути на ці низькому рівні (в порівнянні з 110В) сигнали?

Моєю першою думкою було просто використовувати трансформатор знизити напругу, але це призведе до зниження і 110В і мій сигнал.В ідеалі, я хотів би зробити схеми, які дозволять усунути 110В, але зберегти високочастотних перешкод.

Я тільки не знаю, як зробити перший етап ...

Спасибі,
Прізвисько

Кендер пише:

Колеги,Мені потрібно виміряти шум у загальній 110В 60 Гц мережі.
Я interected в 100 кГц-1MHz групи.
По суті, я хочу, щоб дізнатися, як лінії електропередач забрати М. станцій.
Не могли б ви запропонувати схему зчеплення або фільтр, який дозволить мені поглянути на ці низькому рівні (в порівнянні з 110В) сигнали?Моєю першою думкою було просто використовувати трансформатор знизити напругу, але це призведе до зниження і 110В і мій сигнал.
В ідеалі, я хотів би зробити схеми, які дозволять усунути 110В, але зберегти високочастотних перешкод.Я тільки не знаю, як зробити перший етап ...Спасибі,

Прізвисько

Ви маєте на увазі щось на зразок трансформатора трансформатор як це?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я не думаю, що вам потрібно, як трансформатор, якщо ВЧ сигналів присутні в обох ліній (активних і нейтральних) трансформатор буде фактично скасувати їх ..
Використовуючи тільки конденсатори (High-фільтр), ви повинні бути в змозі пікап будь-який сигнал ВЧ і посилатися на нього відносно місцевого ЗЕМЛІ ..
15-22nF конденсатор буде представляти ≈ 800kΩ імпедансу 60 Гц, і тільки ≈ 100Ω на 100 кГц ..

З повагою,
ІАнП

ІАнП пише:

Я не думаю, що вам потрібно, як трансформатор, якщо ВЧ сигналів присутні в обох ліній (активних і нейтральних) трансформатор буде фактично скасувати їх ..

Використовуючи тільки конденсатори (High-фільтр), ви повинні бути в змозі пікап будь-який сигнал ВЧ і посилатися на нього відносно місцевого ЗЕМЛІ ..

15-22nF конденсатор буде представляти ≈ 800kΩ імпедансу 60 Гц, і тільки ≈ 100Ω на 100 кГц.

Кендер пише:

Ви маєте на увазі щось на зразок трансформатора трансформатор як це?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back