Вимагати схема

C

csr1981

Guest
Здравствуйте все, у мене є мод-60 лічильника. Використання цієї схеми я хочу, щоб генерувати waveform.For наприклад, коли лічильник підрахунку 0 я повинна вийти покласти як 1, коли він підрахунку 1 вивід повинен бути дорівнює 0, коли він розраховує 2 висновок повинен бути 1, коли він розраховує 3 Висновок повинен бути 0 ...... коли він розраховує 56 Висновок повинен бути 1, коли він розраховує 57 з покласти має бути 0 Whe це підрахунку 58 Висновок повинен бути 1, коли він розраховує 59 Висновок повинен бути 1 , відповідно до доданої таблиці нижче. Я планую використовувати EEPROM, але не в змозі знати, з чого почати. Мені інтерфейс лічильника висновок адресному рядку EEPROM? Але тоді, як писати дані в EEPROM? Запит допомоги з вас, хлопці.

Не впевнений, якщо я все правильно .... У вас є мод-60 лічильник з 6 вихідних ліній b5 b4 b3 b2 b1 b0 якщо і підключитися до лінії b0 НЕ воріт і подальшої його з воріт або з іншого вхід воріт або надаються за AND'ing В1 b3 b4 b5.

Спасибі Джону за ланцюг. Проте вихід схеми не працює для мене, як я хочу вихідний бути як файл, прикріплений нижче.

Спробуйте це, може працювати, якщо у вас є мод-60 асинхронного лічильника ...

Ще раз спасибі Джону. Логіка працювала. Чи можете ви дати мені логіка для реалізації вихідного як додається нижче.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back