Використовуючи 2 UARTS Незалежна на ПІК

S

ste2006

Guest
Сподіваюся, простим, що я можу здатися, щоб вийшло, я використовую PIC18F26J13 який має 2 EUARTs вбудовані в неї. Я хочу підключити один комп'ютер, а другий модуль GSM. Я використовую Пальці RC6 і RC7 для EUART 1, але те, що контакти я можу використовувати для UART2? Здається, просте питання, але я не можу знайти відповідь теж Будь-які думки було б здорово, спасибі,

Див 10.7 специфікації "периферійних Pin Select". Другий EUART спочатку не підключений до будь-контакти, але ви можете внутрішньо зіставити його з будь-яким з "РП" контактів вам подобається. Це дві стадії процесу, ви повинні відобразити на периферії контактний вихід, а також введення PIN-коду для периферійних пристроїв. Процес захисту для забезпечення безпеки, Ви повинні пройти просту процедуру розблокування, перш ніж можна зіставити висновки. Це все в паспорті. Брайан.

Привіт, ви повинні використовувати PPS периферичних контактний вибрати одну UART2 допомоги: RPINR16: периферичні PIN SELECT, вхідний регістр 16 RX2DT2R: EUSART2 синхронних / асинхронних Receive (RX2/DT2) до відповідного RPn Pin біт RPINR15: периферичні PIN Вибір вхідних регістрі 15 T5CKR: Timer5 Зовнішній вхід годин (T5CKI) у відповідні біти Pin RPn ви можете використовувати будь-який з контактних RPn як переробленому штифт для UART2

Спасибі, хлопці, ніколи не використовували до PPS, тому я думаю, Ось чому я пропустив його, цінуєте поради, хоча, Стівен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back