, Використовуючи порт масивів у процесі блоку

• Thread starter Richard Divakar Vemagiri
  • Start date
R

Richard Divakar Vemagiri

Guest
Привіт, плз, допоможіть мені з цим .. [FONT = "Comic Sans MS"] особи ШПФ порту (вхід: у масив (0 до 7) в ціле число); кінця ШПФ; [/FONT] Помилка - поряд з "масив": очікується рядок або ідентифікатор або

вам необхідно оголосити тип. переважно в рамках пакета. наприклад: тип my_input_type є масив (природний діапазон) ціле, якщо це в пакет, то ви можете включити в пакет кожного файлу, яка створює або визначає ШПФ.

привіт переставляти, вибачте за повернення пізно. але дякую вам за ур відповісти. Справді, я не ясно, про те, як і хотів, щоб я цей пакет речі. Може у просто скажіть мені, як писати пакет блок, і де я повинен помістити його в текстовий редактор? Вибачте, але я новачок в VHDL і їм "намагаються дізнатися ... Завдяки Вам, Річард [QUOTE = переставляти; 858784]. Вам необхідно оголосити тип. переважно в рамках пакета. наприклад: тип my_input_type є масив (природний діапазон) ціле, якщо це в пакет, то ви можете включити в пакет кожного файлу, яка створює або визначає ШПФ [/QUOTE].

... Вибачте, але я новачок в VHDL і їм "намагався дізнатися ...
Asic-світу, як деякі досить добре [URL = http://www.asic-world.com/vhdl/index.html] VHDL підручники [/URL]. Надія, що допомагає вам на вашому шляху!

[FONT = "Microsoft Sans Serif"] Пакет PCK є тип my_input_type є масив (0 до 7) з цілого; кінця PCK; PCK пакеті тіла наприкінці PCK; бібліотеку IEEE; використовувати ieee.std_logic_1164.all; використовувати ieee.std_logic_arith.all ; використання ieee.std_logic_textio.all; використовувати work.pck.all; особи ШПФ порту (вхід: InOut my_input_type; O1: з my_input_type); кінця ШПФ, архітектура fft_arch з ШПФ почати процес (вхід) змінної J, N 1, температура : Integer; змінної I: ціле; почати J: = 0, бо я в 0 до 7 петлі N1: = 4, у той час (J> = N1) петлі J: = J - N1, N1: = N1 / 2; кінець петлі ; J: = J + N1, якщо (я <J), то температура: = вхід (I); вхід (я)

що ви запускаєте моделювання для будь-якого відрізка часу? Які моделювання ви ви використовуєте? RTL або повідомлення синтезу?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 10:34 ---------- Попереднє повідомлення було о 10:33 ----------</span></span>
Насправді - дивлячись на код - який висновок ви отримуєте? Im припускаю, що Ви отримали помилки, тому що ви не можете використовувати як ціле INOUT порт, оскільки воно не вирішене.

Привіт TrickyDicky, я не отримав будь-які помилки. Я компілюють код, і він каже, що компіляція пройшла успішно. Я використовую "ModelSim PE Student Edition 10,0" для моделювання. Таким чином, після компіляції, я натискаю на "Почати моделювання" і все працює добре. Тепер я Вень силу значення в масиві "вхід" і "Виконати" натисніть кнопку, я думаю, "О1" масив вихід мати кілька значень, Бо в останньому рядку у своєму коді кажучи "O1

моделювання, ймовірно, працює і буде працювати поки ви не припините це, якщо ви запустите її протягом певного періоду часу. У VHDL, резолюції функція дозволяє сигнал, який буде вигнаний з двох джерел. Кращим прикладом у VHDL є std_logic, так як воно буде вирішено. Якщо ви робите це в коді: SLV

моделювання, ймовірно, працює і буде працювати поки ви не припините це, якщо ви запустите її протягом певного періоду часу. У VHDL, резолюції функція дозволяє сигнал, який буде вигнаний з двох джерел. Кращим прикладом у VHDL є std_logic, так як воно буде вирішено. Якщо ви робите це в коді: SLV

Першим кроком було б забути про VHDL і навчитися основам цифрової електроніки. Якщо у вас є краще зчеплення на це, ви можете використовувати VHDL для опису схеми.

Справді, це один з моїх проектів, я повинен закінчити протягом 2-3 тижнів. Я не знаю, чи можу я витрачати час на вивчення VHDL, а потім спробувати її реалізації!

Тоді ви можете бути трохи застряг. Тому що ваш код повинен переписування.

Схоже, мало реальних додатків світ мистецтва перегляду термінів може бути в порядку. ;)

Привіт, я хотів би знати, яке значення "Я" займає в цьому коді: функція CONV_INTEGER (X: std_logic_vector) повертають ціле число для початку я в циклі X'range --- Розглянемо значення, що передається в "X" має тип std_logic_vector (0 до 2); Спасибі.

вважаю, що це буде для мене в 0 до 2 циклу, якщо X був std_logic_vector 7 downto 0, петля стає, бо я в 7 downto 0 петлі

Привіт TrickyDicky, Дякуємо за Ваше повідомлення. Але, я вважаю, X'range не працює так, як ви сказали, що буде. Я даю std_logic_vector 'X' (0 до 2) і сказати X'range для 'я' змінної циклу, він не працює. Але замість того, якщо я поставлю "для я в 0 до 2 петлі", він працює. Чи потрібно додавати будь-якої бібліотеки або зробити що-небудь ще, щоб зробити X'range роботи?

"Діапазон атрибут працює на будь-якому масиві. ви створюєте у вас є функція conv_integer? Ця функція вже існує в std_logic_unsigned / підписали бібліотеки. Будь ласка, пост код, де ви говорите X'range не працює, як їм вгадати ви зробили щось неправильно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back