Використовуючи перемикач з PIC16F877

A

abdullahbicen

Guest
Я хочу використовувати 1 полюс-12 способів перемикач з PIC16F877 в моєму проекті. Моя проблема полягає перемикач має багато контактів і я не хочу використовувати контакти рис, для того щоб прочитати положення перемикача. Є ще один спосіб зробити це?

Привіт, використовуйте дві цифри 74HC148 в каскаді. З повагою, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL]

Або використовувати датчик обертання (потрібно 2 шпильки для А і В, виходи енкодера) ... Майк

Ви також можете використовувати ADC порт Підключіть порт АЦП потенціометр (центр АЦП порту, макс кінець +5 хв і кінець GND) Так як вам потрібно 12 позицій, кожна позиція зміни відбуваються з інтервалом в 30 градусів. або 1023/12 = 85 біт (приблизно), щоб отримати номер позиції, розділити значення АЦП (10 біт даних), на 85, отриманий результат (без наближення) буде обрана позиція. АРБ

Якщо ви хочете використовувати комутатор використовувати 12 Резистори й АЦП порту

Дякуємо за вашу допомогу. Я планую використовувати два 74ls148. Так як я новачок в дизайні друкованої плати, я не впевнений у використанні цифрової і аналогової частини на одній друкованій платі.

Ви можете використовувати обидва

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back