Використання Perl або cshell сценарій для виконання щоденних завдань

S

skynet

Guest
Привіт всім, мені потрібна інформація для ваших хлопців, я задаюся питанням, як використовувати Perl скрипт або скрипт в цифровий потік методології проектування? Спасибі!

коли ви імітувати дизайн, ви можете використовувати PERL / TCL / Python, щоб допомогти генерації testcases.

Більшість фонових інструментів необхідно Perl або cshell сценарій, щоб полегшити навантаження. Наприклад, ви можете використовувати графічний інтерфейс в Astro, але якщо ви знайомі з ним, то вам краще написати скрипт, щоб виконати кілька завдань автоматично.

Привіт всім, Чи є у вас прикладом у цьому? чи інформацію пов'язаної це робите?? зв'язку Skynet

_________________________________ #! / Bin / Баш var0 = 0 LIMIT = 0, а ["$ var0"-екв "$ LIMIT"] зробити var1 = `Perl Perl скрипт у хочу виконати` сну 86400 зробили відлуння вихід 0 ____________________________ де знаходяться 86400 секунд ( 1 день = 86400s)

Для приурочений завдань ви використовуєте звичайно крон або, по крайней демон на платформах UNIX ... Якщо ви використовуєте свій скрипт вручну, можуть бути вбиті, якщо ви О.Г., або ви закриваєте оболонки ... хрон можете почати свій сценарій в даний момент часу .. не має значення, якщо Ви зареєстровані в системі чи ні ... І не питайте мене, як це зробити (о; Використання UNIX-команди, як "людина", щоб дізнатися (о;

Сценарії також дуже зручно для автоматизації бібліотеки осередку характеристику (фліп-флоп установки / утримання часу, і так далі).

Сценарії інструменти допоможуть вам 1. написав 2 моделювання сценаріїв. регрес тест 3. якусь роботу після обробки 4. зламати файл Verilog або список з'єднань 5. генерувати випробувальний стенд 6. написати офісних інструментів 7. робити все, що Вам подобається ...

думати про себе справу з десятком проектні файли, і стимулювання з різними миттєвих значень .. і як тільки у думали про зміну певного значення або кілька значень .. буде U почати все спочатку все?! .. НІ .. Сценарій приходить сюди, щоб врятувати ур час .. все повинно бути автоматизовано .. скрипти дійсно обов'язковими при і досягти щодо величезних розмірів для ур конструкцій ..

Привіт може хтось є ідея веб-сайту, який дає деталі для цих наступні моменти. В даний час я шукаю 5-й точці. Будь має хороший сценарій / с для мови Verilog. [Цитата = farmerwang] Сценарії інструменти допоможуть вам 1. написав 2 моделювання сценаріїв. регрес тест 3. якусь роботу після обробки 4. ч @ ск файл Verilog або список з'єднань 5. генерувати випробувальний стенд 6. написати офісних інструментів 7. робити все, що вам подобається ...[/ цитата]

Ви можете використовувати crontable зробити регресії повсякденному

Привіт, хлопці, Perl використовується для креатиніну тестовий, порівнюючи виходи, моделювати, синтезувати автоматично. Але як я можу посилатися ModelSim інструменту, використовуючи Perl, а потім імітувати файл, needhelp від хлопців подякувати Вас,

Я хочу дізнатися, хто може завантажувати декілька прикладів

Я думаю, що складна річ, щоб дізнатися будь-яку мову сценаріїв, щоб отримати контроль регулярних виразів тему першого, чи то його удар або cshell або Perl deosnt питання; знання будь-якого базового мови програмування, таких як C повинні робити

Так, Регулярні вирази є одним з найбільш важливий розділ в сценарії

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back