Використання MOSIS вафлі Електричні тестових даних як БСІМ файл моделі

H

himansg

Guest
Привіт, мені потрібно 130um бібліотеки (CMOS моделі) файл для BSIM3. Чи можу я використовувати моделі дано у файлах "вафлі Електричні тестових даних" від MOSIS. Як в цьому файлі: ftp://ftp.isi.edu/pub/mosis/vendors/ibm-013/t85t_8rf_8lm_dm-params.txt Наприкінці файлу параметрів "T85T SPICE BSIM3 Версія 3,1 ПАРАМЕТРИ "даються. Чи можу я використовувати це в моєму моделювання для отримання хороших результатів. Чи може це бути використані для отримання роботи для публікації?? Спасибі ..

Привіт himansg, так. Звичайно ви можете використовувати цю модель в симуляції і опублікувати результати. Ця модель була створена для одного конкретного запуску (у випадку, якщо ви підібрали, вересень 2005). Я вже використовували моделі з сайту MOSIS. У каталозі: ftp://ftp.isi.edu/pub/mosis/vendors/ibm-013/ , ви знайдете інші моделі. Всі вони будуть виправлені. Вони тільки, пов'язані з різними працює і електричні параметри трохи відрізняються. Використання більш ніж однієї моделі, ви можете мати уявлення про те, мінливість цього процесу можна змінювати продуктивність вашої схеми. З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back