Використання низьких активних сигналів в області мікропроцесорів?

Y

ysenthilece

Guest
Я бачив багато сигналів, що подаються на мікропроцесори, як низький активний .. може хто-небудь сказати мені Ват це значення??

Активний низький означає, що "затвердження" стан (на відміну від заперечення) стан логічний "0".Наприклад, використання апостроф, щоб вказати, активний низький рівень:
~ Скидання "означає, що логічний" 0 "необхідно ініціювати скидання стані.
Скидання ~ означає, що логіка "1" необхідно ініціювати скидання стані.
~
Активний низький є handyin, що дає можливість декільком пристроям розпочати такому ж стані.Наприклад декілька відкритих пристроїв витік може бути підключений до тієї ж активної низьким введення, за допомогою одного резистора Пулап.Звертаючись в будь-яку з відкритих пристрої стоку буде inititate умова ("скидання" cpondition в наведеному вище прикладі).
~
Я сподіваюся, що це допомагає.
З повагою,
Kral

Привіт ~ ~

Я не дуже впевнений, але, я думаю, деякі штирі особливо використовується для ініціалізації пристрою може бути краще використовувати, якщо штифти активний низький рівень з оперативної точки зору.Коли живлення включено, частина схеми всередині і зовні пристрою не встановлення добре.Деякі вузли буде поповнено до високих і деякі вузли залишаться на низькому рівні.Потім, якщо PIN-код використовується для ініціалізації пристроїв, наприклад відновити PIN-код, активно низьким, то це могло б усунути деякі irrelavant дії схеми.

ysenthilece,Цитата:

Я бачив багато сигналів, що подаються на мікропроцесори, як низький активний .. може хто-небудь сказати мені Ват це значення??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back