Використання дизайн компілятор для синтезу

W

wisemonkey

Guest
Привіт, я буду використовувати дизайн компілятор для синтезу дизайну. Мій проект містить `IFDEF-` ENDIF блоків. Я можу зібрати і моделювати його, використовуючи Synopsys VCS як:
Code:
 VCS + + визначити filename.v
Це було б узагальнити й моделювати, але я не можу знайти як його синтезувати точно так само? Дякуємо за входами

Привіт, ви можете використовувати. V файлу включають `визначити і додати цей файл у sythesis це

Завдяки bffgot, але може у вас просять пояснити трохи? Я ніколи не використовував включають, перш ніж це я не можу отримати уявлення легко Спасибі

Привіт wisemonkey, і можна додати "визначити" один з можливих значень для `IFDEF" в define.v файл, а потім додати цей файл у sythesis це

Дякую bffgot, але може у вас просять пояснити трохи? Я ніколи не використовував включають, перш ніж це я не можу отримати уявлення легко Спасибі
Ви можете створити один файл складається всі параметри, а потім включити цей файл у файл RTL. Наприклад у вас є параметр GATED_CLK і WIDTH_CH, визначити в одному файлі з ім'ям test_def.v наступним чином: "визначити GATED_CLK` визначити WIDTH_CH ви повинні включити вищевказаний файл у файл RTL, наприклад, на RTL файл test.v. Додати наступний рядок всередині test.v: "включити" test_def.v "тестовим модулем (IN, OUT); ---- - ------ endmodule Це буде працювати у Вашингтоні.

Велике спасибі dianin і bffgot. Таким чином, це звучить дуже просто :) Спасибі ще раз я буду в доповіді, якщо я випадково вдарив блоку знову

DC підтримує IFDEF у файли RTL. Ви можете додати свій визначає просто подобається, як ви робите це в VCS додати + +, щоб визначити read_verilog команди

Завдяки chipmonkey, Thats Ват я шукав:) Тепер я можу перевірити дизайн додати і, нарешті, використовувати файл включення До речі я вважаю, це буде
Code:
 read_verilog {дизайн файлів} додати + визначити +
Чи це
Code:
 read_verilog {дизайн файлів додати + + визначити}
У будь-якому випадку я постараюся. Спасибі

Існує немає "Додати". Команда буде виглядати наступним чином: read_verilog {дизайн файлів} + + визначити замінити з тим, що необхідно визначити

мій поганий, спасибі за виправлення:). Я припускав, додати, частина команди і так, я знаю про заміну значення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back