Використання вище струм зміщення для вхідних транзисторів

V

vistapoint

Guest
Я знайшов у книзі Джона і Мартінс в складеному підсилювач каскодной використовує вищі струм зміщення для вхідних транзисторів, ніж у каскодной транзисторів (Ia>, б). Хіба це конструктивний недолік? Якщо вхідний сигнал великий одна гілка буде смоктати в великий струм від каскодной транзисторів, так що вони будуть з насичення?

Він не схожий на недолік проекту. Для отримання більш високих Gm вхід міс потрібно більше струму. Для досягнення більшої Ro для каскодной пару потреби нижньої течії. Якщо вхідний сигнал велике, то що буде відбуватися витік падіння напруги, але в дизайні потрібно подбати про те, Vd> Vg-Vt для даного загального режиму / DC вхідна напруга для забезпечення NMOS знаходиться в насиченні. Складений каскодной споживає більше енергії, ніж телескопічні каскодной але гойдалки вихідної напруги вище в складеному каскодной.

При вході великих, скажімо, найбільший, на одній стороні вхідних транзистор тільки займе Ia той час як інший буде вимкнено. Це збільшення Ia / 2 означає, зменшенням ІА / 2 про каскодной сторони. Якщо Ib

Ви повинні оптимізувати для високого і високого Gm А. Therfore Gm = 2 * / IDS (Voverdrive). Для ~ Gm * вистр. Для високих патронів в каскодной краще мати менше струму, що протікає через філію b. Це угода.

не розумію. якщо немає струму, транзистори померти. Тоді немає необхідності говорити про прибуток. Я маю на увазі, якщо Ib зливають близько до 0, коли вхід 0,1 В, то схема, звичайно, не буде працювати, якщо вхід 0.2В. Де можна отримати вхідний транзистор струм? У книзі Huijsing він пропонує Ib = 1.5Ia. У книзі Разаві, він використовує Ib = Ia.

Крім великої режим роботи сигналу, всі транзистори не закінчилися режимі насичення. Отже, що ви сказали про обнуління поточного оленяча шкіра існувати цієї ситуації. Тобто, вхідний сигнал не може бути занадто великий, щоб приводити кого-небудь з вхідних пар в відключення.

Причина, чому це "складеному" є нам необхідні великі гойдалки введення. Тому я припускаю, що буде "великий режим сигналу".

Чи буде це можливо, що Ib кошти струм зміщення нижньої шість транзисторів в каскодной сцені? Тоді це має сенс Ia> Ib. Якщо б це струм зміщення верхніх двох транзисторів, а потім Ia> Ib неможливо Я думаю,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back